HL-3170CDW

HL-3170CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 21/06/2013 Numero: faq00002490_015

Ei paperia

Ilmoitukseen Ei paperia voi olla useita erilaisia syitä.

• Paperikasetissa ei ole paperia tai paperi ei ole asetettu oikein paperikasettiin.
    Lisää paperia mainittuun paperikasettiin. Jos ongelma jatkuu, paperinsyöttörulla ei ehkä saa otetta paperista. Puhdista paperinsyöttörulla. Täältä näet miten paperinsyöttörulla puhdistetaan.

• Tarkista että paperikasetin paperinohjaimet on asetettu oikein.

• Mallit joissa on näyttö:
    Näytöllä mainittu paperikasetti voi olla huonosti paikoillaan. Aseta näytöllä mainittu paperikasetti uudestaan paikoilleen.

• Käyttämäsi tulostusmateriaali ei sovellu tässä laitteessa käytettäväksi. Tarkista että paperi täyttää tulostusmateriaaleille asetetut vaatimukset. Katso täältä mitä paperilaatuja laitteessa suositellaan käytettäväksi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3140CW, HL-3170CDW, HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT