Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Sulje

HL-1110

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

HL-1110

Väärä tuote?

Päivämäärä: 28/07/2014 Numero: faq00003032_005

Tilanäytössä lukee "Offline".

Windows Offline

 

Macintosh Offline

 

Jos ikkunassa näkyy yllämainittu ilmoitus, tee seuraavat toimenpiteet yksi kerrallaan:

  1. Irroita USB-kaapeli, odota hetki ja kytke se uudestaan.
  2. Sammuta Brother virtakytkimestä ja kytke kohta virta päälle.
  3. Käynnistä tietokone uudestaan.

Jos ongelma ei poistu, tarkista Brotherin näytöstä mahdollinen virheilmoitus ja ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1510, DCP-1512, HL-1110, HL-1112

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.
Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?
Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.