FAX-2820

FAX-2820

Väärä tuote?

Päivämäärä: 22/11/2010 Numero: faq00000356_002

Kuinka talletetaan saapuneet faxviestit muistiin?

Jos asetus Faxtalletus on asennossa ON, silloin FAX/MFC tallettaa kaikki saapuneet viestit muistiin kunnes ne on sekä tulostettu että poistettu. Näytössä näkyy jos muistissa on faxviestejä. Jos laitteessa on paperia ja Faxtalletus on päällä, silloin FAX/MFC tulostaa automaattisesti viestin kun se talletetaan muistiin. Näin joka viestistä saadaan varmuuskopio siltä varalta että virta katkeaa ja muisti tyhjenee.

Faxtalletus asetetaan asentoon ON seuraavasti:

1. Paina Menu/Set.
  2. Paina nuoli ylös ja alas-näppäimiä niin näyttöön tulee Faksaus. Paina Menu/Set.
  3. Paina nuoli ylös ja alas-näppäimiä niin näyttöön tulee Kauko-ohj.val. (Remote Fax Opt) ja paina Menu/Set.
  4. Paina nuoli ylös ja alas-näppäimiä niin näyttöön tulee Edel.läh/Tall (Fwd/Page/Store tai Forward/Store) ja paina Menu/Set.
  5. Paina nuoli ylös ja alas-näppäimiä niin näyttöön tulee Faksitallennus (Fax Storage) (tai EI (Off) jos haluat faksitallennuksen pois päältä). Paina Menu/Set niin valinta on tehty.
  6. Paina Stop/Exit kun haluat lopettaa.

Jos asetat faksitallennuksen pois päältä silloin kun muistissa on vastaanotettuja fakseja, silloin vaiheessa 6 tulee näyttöön ilmoitus. Toimi kuten viestissä sanotaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2820, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-9420CN