DCP-9270CDN

DCP-9270CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 29/08/2012 Numero: faq00002782_001

Skannaa tekstidokumentti ja muuta se muokattavaksi tekstiksi (Windows)

Voit skannata tekstidokumentin ja muuttaa sen muokattavaksi tekstiksi ControlCenter4-ohjelmalla ja muokata sitä sitten haluamallasi tekstinkäsittelyohjelmalla. Toiminnon käyttö edellyttää että tietokoneeseen on asennettu ScanSoft PaperPort™ tai Presto! PageManager-ohjelma. ScanSoft PaperPort™ ja Presto! PageManager toimitetaan CD-ROMilla Brotherin mukana.

Valitse ControlCenter4 käyttöliittymä niin näet tarkemmat ohjeet.

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Perustila
  1. Aseta dokumentti.
  2. Valitse välilehti Scan.
  3. Valitse Dokumentin tyyppi ja Skannauskoko (Document Type ja Scan Size).
  4. Valitse Skannaa (Scan).
    Scan tab in Home mode

5. Skannattu kuva näkyy ikkunassa. Kuittaa kuva ja muokkaa skannattua kuvaa tarvittaessa.
  6. Valitse Tekstintunn. (OCR).
    Click OCR

7. Avautuu ikkuna OCR. Valitse tekstintunnistusasetukset ja sitten OK. Valittu tekstinkäsittelyohjelma avataan ja näet siellä valmiin tekstin.
    OCR dialog

Edistynyt tila
  1. Aseta dokumentti.
  2. Valitse välilehti Scan. Jos haluat muuttaa asetuksia, katso täältä miten skannausasetuksia muutetaan.
  3. Valitse Tekstintunnistus (OCR). Valittu tekstinkäsittelyohjelma avataan ja näet siellä valmiin tekstin.
    Scan tab in Advanced mode

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW