DCP-340CW

DCP-340CW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 29/07/2009 Numero: faq00000735_002

Yksi tai useampi väreistäni ei tulosta (tyhjää). Mitä voin tehdä?

Brother suosittelee mitä vakavimmin, että asiakkaat eivät käyttäisi "yleisiä musteita" eivätkä antaisi täyttää Brother-mustekasettejaan. Ei-Brother tarvikkeiden käyttäminen voi vaikuttaa laitteen suorituskykyyn, tulostuslaatuun ja laitteen luotettavuuteen, koska aidoissa Brother-mustekasetteissa oleva muste estää tulostuspään tahraantumisen ja tukkeutumisen. Brother-takuu ei kata ongelmia, joita ei valtuutettujen kolmansien osapuolten tekemien musteiden/mustekasettien käyttäminen aiheuttaa.
> Tietoa Aidoista Brother-tarvikkeista

Jos yksi tai useampi musteväri puuttuu kirjoittimesi tulosteista (vastaanotettu faksi, kopio ja/tai PCltä tulostettu asiakirja), suuttimet tai mustesuihku ovat tukkeutuneet tulostinpäässä tai ko. värikasetti ei ole asennettu oikein. Tarkistaminen, että värikasetit ovat asennettu kunnolla ja/tai tulostinpään puhdistaminen voi ratkaista ongelman.

Tarkistaaksesi, ovatko värikasetit asennettu oikein, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa skanneriyksikön kansi nostamalla sitä oikealta puolelta, kunnes se lukkiutuu yläasentoonsa.
  2. Poista värikasetti, joka ei tulosta vetämällä valkoista muovikoukkua (joka on lukittuna kasetin reunan yli) itseäsi kohti ja nosta sitten kasetti pois.
  3. Asenna kasetti takaisin. Paina kasetin päätä KUNNOLLA alaspäin, kunnes kasetti on kunnolla pohjassa. Paina valkoista koukkua kohti kasettia, varmistaaksesi, että koukku on kunnolla kiinni kasetin yläreunuksen yli.
  4. Nosta skannerin kantta vapauttaaksesi lukitusvivun ja paina skannerin kannen tukea kevyesti alaspäin kunnes kansi on kiinni.
  5. Laitteesi kuuluu nyt alkaa itsensä puhdistamisen automaattisesti ja nestekidenäytössä näkyä vuoron perään "PUHDISTAA" ja "ODOTA HETKI". Kun laite on suorittanut puhdistuksen loppuun, nestekidenäyttöön tulee päivämäärä ja aika. Tulosta laaduntarkastussivun nähdäksesi tulostuvatko nyt kaikki värit:
    1. Paina Ink Management- näppäintä.
    2. Käytä ohjauspaneelin nuolinäppäimiä ja valitse TESTITULOSTUS.
    3. Paina Set-näppäintä vahvistaaksesi valinnan.
    4. Käytä ohjauspaneelin nuolinäppäimiä ja valitse TULOSTUSLAATU.
    5. Paina Set-näppäintä vahvistaaksesi valinnan. Paina Color(Colour) Start tulostaaksesi testisivun.

Jos yksi tai useampi väri vielä puuttuu tulosteesta tulostuspään puhdistaminen voi korjata tilanteen. Kun puhdistat tulostuspään on sinulla vaihtoehto puhdistaa VAIN MUSTA, kolme väriä samalla (SYAANI, KELTAINEN ja MAGENTA) tai kaikki neljä väriä kerralla. Tässä tilanteessa suosittelemme, että puhdistat vain se väri, joka ei toiminut. Jos kuitenkin useampi kuin yksi väri puuttui, niin valitse KAIKKI. Noudata alla olevia ohjeita puhdistaaksesi tulostuspään:

Tulostuspään puhdistaminen

1. Paina Ink Management- näppäintä.
  2. Käytä ohjauspaneelin nuolinäppäimiä ja valitse PUHDISTUS.
  3. Paina Set-näppäintä vahvistaaksesi valinnan.
  4. Käytä ohjauspaneelin nuolinäppäimiä ja valitse väri, joka ei tulostu
    -TAI-
    Valitse KAIKKI, jos useampi kuin yksi väri ei tulostu.
  5. Paina Set vahvistaaksesi valinnan.
  6. Laitteesi kuuluu nyt alkaa itsenä puhdistamisen automaattisesti ja nestekidenäytössä näkyä vuoron perään "PUHDISTAA" ja "ODOTA HETKI". Kun laite on suorittanut puhdistuksen loppuun, nestekidenäyttöön tulee päivämäärä ja aika.
  7. Testaa tulostamalla "Laaduntarkistussivun":
    1. Paina Ink Management- näppäintä.
    2. Käytä ohjauspaneelin nuolinäppäimiä ja valitse TESTITULOSTUS.
    3. Paina Set-näppäintä vahvistaaksesi valinnan.
    4. Käytä ohjauspaneelin nuolinäppäimiä ja valitse TULOSTUSLAATU.
    5. Paina Set-näppäintä vahvistaaksesi valinnan. Paina Color(Colour) Start –näppäintä aloittaaksesi Testisivun tulostamisen.

Jos yksi tai useampi väri vielä puuttuu tulosteesta, toista tulostuspään puhdistamisen, kuten yllä kuvataan, jopa 4 kertaa. Tulosta Laaduntarkistussivu kunkin puhdistuksen jälkeen ja tarkista onko parannusta tapahtunut.

Jos tulostusjälki ei ole parantunut, ota yhteys Brother huoltoon.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-315CN, DCP-340CW