ADS-2700W

ADS-2700W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 15/02/2018 Numero: faq00100449_500

Langattoman lähiverkon virhekoodit

Jos nestekidenäytössä näkyy virhekoodi, etsi koodi taulukosta ja korjaa virhe suositellun ratkaisutavan mukaisesti.

Virhekoodi

Ongelma ja suositellut ratkaisut

TS-02

Langatonta tukiasemaa/reitintä ei havaita.

1. Tarkista seuraavat:
    • Varmista, että langattomaan tukiasemaan/reitittimeen on kytketty virta.
    • Siirrä laite esteettömälle alueelle tai lähemmäs langatonta tukiasemaa/reititintä.
    • Siirrä laite väliaikaisesti enintään 1 metri päähän langattomasta tukiasemasta/reitittimestä, kun määrität langattomia asetuksia.
    • Jos langaton tukiasema/reititin käyttää MAC-osoitteen suodatusta, vahvista, että Brother-laitteen MAC-osoite on sallittu suodattimessa.
  2. Jos syötit SSID:n ja suojaustiedot manuaalisesti (SSID / todennusmenetelmä / salausmenetelmä / verkkoavain (salasana)), tiedoissa saattaa olla virhe.

Tarkista SSID- ja suojaustiedot ja anna tiedot tarvittaessa uudelleen.

Laite ei tue 5 GHz SSID/ESSID -tunnistetta, joten sinun on valittava 2,4 GHz SSID/ESSID. Varmista, että langattoman tukiaseman/reitittimen asetuksena on 2,4 GHz tai 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n sekatila.

TS-04

Laite ei tue valitun langattoman tukiaseman tai reitittimen käyttämiä todennus- tai salausmenetelmiä.

Vaihda langattoman tukiaseman/reitittimen todennus- ja salausmenetelmiä. Laitteesi tukee seuraavia todennusmenetelmiä:

• WPA-Personal

TKIP tai AES

• WPA2-Personal

AES

• Avoin

WEP tai Ei mitään (ilman salausta)

• Jaettu avain

WEP

Jos ongelma ei ratkea, annettu verkkonimi (SSID) tai annetut verkkoasetukset voivat olla virheelliset. Tarkista langattoman verkon asetukset.

TS-05

Suojaustiedot (SSID / Verkkoavain (salasana)) ovat virheelliset.

Vahvista verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana).

Jos reitittimesi käyttää WEP-salausta, anna ensimmäisenä WEP-avaimena käytetty verkkoavain (salasana). Brother-laitteesi tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.

TS-08

Havaitaan kaksi tai useampia tukiasemia, joiden WPS on käytössä.

• Varmista, että vain yhdessä langattomassa tukiasemassa tai reitittimessä laitteen kantoalueella on WPS käytössä, ja yritä sitten uudelleen.
  • Yritä välttää muiden tukiasemien häiriöt kokeilemalla uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2700W