DCP-J1050DW

DCP-J1050DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/08/2021 Numero: faq00100354_510

Paperi on juuttunut laitteen etuosaan (paperitukos edessä)

Jos LCD-näytössä näkyy [Tukos edessä] tai [Uusi tukos edessä], noudata näitä ohjeita:

1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta.
    TÄRKEÄÄ
    (MFC-J1010DW)

Ennen kuin irrotat laitteen virtalähteestä, voit siirtää laitteen muistiin tallennetut faksit tietokoneeseesi tai toiseen faksilaitteeseen, jotta et menetä tärkeitä viestejä.

2. Vedä paperikasetti (1) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  3. Vapauta juuttunut paperi vetämällä laitteen sisällä olevaa kahta vihreää vipua.
    image
  4. Vedä hitaasti juuttunut paperi (1) ulos.
    image
    image

Jos LCD-näytön virheviesti oli [Uusi tukos edessä], tee seuraavaa:

1. Tarkista huolellisesti laitteen sisäpuoli (1), ettei siellä ole juuttunutta paperia.
      image
    2. Purista molempia vipuja (1), ja avaa sitten laitteen takana sijaitseva paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi.

image

3. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos laitteesta.
      image
    4. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on suljettu kokonaan.
      image
  5. Työnnä paperikasetti hitaasti kokonaan laitteeseen.
    image
  6. Vedä paperitukea (1), kunnes se lukittuu paikoilleen. Avaa sitten paperituen läppä (2).
    image
  7. Kytke virtajohto uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW