MFC-J5330DW

MFC-J5330DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 09/05/2017 Numero: faq00003062_503

Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostipalvelimelle

Lähetä skannatut tiedot suoraan ilman tietokonetta Brother-laitteesta sähköpostipalvelimeen toimitettavaksi sähköpostin vastaanottajalle.
  • Kun haluat käyttää tätä ominaisuutta, mene Brother Solutions Centeriin osoitteessa support.brother.com, napsauta Ladattavat tiedostot mallisi sivulla ja lataa Internet-faksin asennustyökalu.

• Lähettääksesi skannattuja tietoja sähköpostipalvelimelle sinun on määritettävä laitteesi kommunikoimaan verkkosi ja sähköpostipalvelimen kanssa. Voit määrittää nämä kohteet laitteen ohjauspaneelista, WWW-pohjaisen hallinnan kautta, etäasetuksen avulla tai BRAdmin Professional 3:lla.

MFC-J5330DW/MFC-J5335DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus]>[s.postipalvelim.].
  3. Anna kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos haluat antaa sähköpostiosoitteen manuaaliseesti, paina [Manuaalinen] ja anna sitten sähköpostiosoite nestekidenäytön merkkipainikkeiden avulla. Kun olet valmis, paina [OK].
    • Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoitekirja] ja valitse sähköpostiosoite.

Paina [OK].

4. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seur.].
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa asetuksia napsauttamalla [Asetukset] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
      • Omien oletusasetusten määrittäminen: kun olet tehnyt muutokset asetuksiin, paina [Aseta uusi olet.] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
      • Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

6. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Skannaa Pitkä paperi (ADS)

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

• Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  7. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

MFC-J5730DW/MFC-J5930DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus].
  3. Tuo esiin [s.postipalvelim.] pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja paina sitä.
    Kuvake siirtyy kosketusnäytön keskelle ja se korostetaan sinisellä värillä.
  4. Paina [s.postipalvelim.].
  5. Anna kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos haluat antaa sähköpostiosoitteen manuaaliseesti, paina [Man.] ja anna sitten sähköpostiosoite nestekidenäytön merkkipainikkeiden avulla. Kun olet valmis, napsauta [OK].
    • Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoitekirja] ja valitse sähköpostiosoite.

Paina [OK].

6. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seur.].
  7. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa asetuksia napsauttamalla [Asetukset] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
      • Omien oletusasetusten määrittäminen: kun olet tehnyt muutokset asetuksiin, paina [Aseta uusi olet.] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
      • Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] ja paina sitten [Kyllä].
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

8. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    2-puol. skannaus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Valitse 2-puolinen skannaustila.

Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Skannaa Pitkä paperi (ADS)

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

• Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  9. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW