Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > WLAN-raportin tulostus

WLAN-raportin tulostus

Vastaavat mallit:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
HUOMAUTUS

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

WLAN-raportti kertoo laitteen langattoman yhteyden tilan. Jos langattoman yhteyden muodostus epäonnistuu, katso virhekoodi tulostetusta raportista.

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Tulosta rap.]>[WLAN-raportti].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Kyllä].
    Laite tulostaa WLAN-raportin.
  3. Paina image.

Jos WLAN-raportti ei tulostu, tarkista laitteen mahdolliset virheet. Jos ei havaita mitään virheitä, odota yksi minuutti ja yritä sitten tulostaa raportti uudelleen.