Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Sulje

MFC-9840CDW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

MFC-9840CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/08/2011 Numero: faq00002071_002

Miten kirjaudun sisään rajoitettuna käyttäjänä kun Suojatun toiminnon lukko on käytössä?

Kirjaudu sisään rajoitettuna käyttäjänä ohjauspaneelin näppäimillä .


  1. MFC-käyttäjät:
    Paina Shift alas ja pidä alhaalla kun painat Secure-näppäintä.

    DCP-käyttäjät:
    Paina vasen nuolinäppäin alas ja pidä alhaalla kun painat Secure-näppäintä.

  2. Anna salasana neljällä numerolla ja paina OK.
  3. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9045CDN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-9840CDW

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.
Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?
Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.