HL-2140

HL-2140

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/01/2014 Numero: faq00002041_005

Tulostuspaperit käyristyvät kulkiessaan Brotherin läpi. Mitä tehdä?

Tarkista seuraavat seikat.

Vaihe 1:
Käännä paperinippu ylösalaisin ja aseta takaisin kasettiin (ei kuitenkaan kirjelomakkeita) ja koeta tulostaa uudestaan. Jos tämä ei parantanut tulosta tarpeeksi jatka vaiheesta 2.

Vaihe 2:
Käännä paperituet auki-asentoon:

1. Nosta ulostuloalustan paperituki 1 ylös (1).
  1. Nosta ulostuloalustan paperituki 2 ylös (2).
  1. Käännä ulostuloalustan paperituet 1 (1) ja 2 (2).
  1. Yritä tulostaa uudestaan.
    Jos tämä ei auttanut ja tulostettavana on vain pari sivua, jatka vaiheesta 3.
    Jos tämä ei auttanut ja tulostettavana on monta sivua, jatka vaiheesta 4.

Vaihe 3:
Muuta tulostusmateriaalivalintaa (Media Type) seuraavasti:

Windows-käyttäjille:

1. Avaa tulostinkansio.
  2. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset ("Printing Preferences").
  3. Välilehdellä Perusasetukset (Basic) valitse kohtaan Tulostusmateriaali (Media Type) arvo Ohut paperi ("Thin Paper").
  1. Napsauta OK.
    Jos tämä ei auttanut, jatka vaiheesta 4.

Macintosh-käyttäjille:

1. Avaa valikko File ja osoita "Print" niin avautuu ikkuna Print.
  2. Välilehdellä Perusasetukset (Basic) valitse kohtaan Tulostusmateriaali (Media Type) arvo Ohut paperi ("Thin Paper").
  1. Osoita Print.
    Jos tämä ei auttanut, jatka vaiheesta 4.

Vaihe 4:
Muuta asetusta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output)

Windows-käyttäjille:

1. Avaa tulostinkansio.
  2. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset ("Printing Preferences").
  3. Välilehdellä Lisäasetukset (Advanced) valitse Laiteasetukset (Device Options).
  4. Kohdassa Printer Function valitse Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output).
  5. Kohdasta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).
  1. Napsauta OK.

Macintosh-käyttäjille:

1. Avaa valikko File ja osoita "Print" niin avautuu ikkuna Print.
  2. Osoita välilehteä Lisäasetukset (Advanced).
  3. Kohdasta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).
  1. Osoita Print.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W