VC-500W

Datum: 13/07/2021 Nummer: faqp00000659_005

Afdrukken niet mogelijk. (P-touch Editor5.3 voor Mac)

Voer de volgende stappen uit om het probleem op te lossen:

STAP1: Controleer de verbinding tussen de printer en de computer
STAP 2: Start de printer en de P-touch Editor opnieuw op.

Stap 1 Controleer de verbinding tussen de printer en de computer

1. Zorg dat de printer aan.

2. Controleer of beide uiteinden van de USB-kabel goed in de computer en de printer zijn gestoken.

• Probeer de USB-kabel aan beide uiteinden los te koppelen en weer aan te sluiten. Koppel de printer en de computer los en sluit ze opnieuw aan.
    • Probeer een andere USB-poort, indien beschikbaar.
    • Als u een USB-hub gebruikt, verwijdert u deze en sluit u de printer rechtstreeks aan op de computer. Afhankelijk van het model USB-hub wordt de printer mogelijk niet goed gedetecteerd.
    • Gebruik een USB-kabel die niet langer is dan 2 meter.
    • Probeer een andere USB-kabel, indien beschikbaar.
    • Als u een netwerkmodel gebruikt, zorg er dan voor dat u de USB-kabel niet per ongeluk op de LAN-poort hebt aangesloten, maar op de USB-poort.
  3. De modus Editor Lite moet uitgeschakeld zijn.

Voor PT-P750W / QL-700 / QL-1110NWB-gebruikers
    Als het Editor Lite-lampje brandt, houdt u de Editor Lite-knop ingedrukt totdat het Editor Lite-lampje uitgaat.

Stap 2 Start de printer en de P-touch Editor opnieuw op.

De P-touch Editor is mogelijk instabiel geworden en moet opnieuw worden gestart. Nadat u alle gegevens hebt opgeslagen, probeert u de P-touch Editor opnieuw op te starten en schakelt u de printer uit. Nadat u P-touch Editor opnieuw hebt opgestart, schakelt u de printer weer in.

Verwante modellen

PT-9500PC, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D450, PT-D600, PT-D800W, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, VC-500W