PT-P950NW

PT-P950NW

Niet uw product?

Datum: 11/03/2021 Nummer: faqp00100064_001

Kan ik de printer verbinden met mijn mobiele apparaat?

U kunt de printer verbinden met uw mobiele apparaat door middel van Wireless Direct.

1. Controleer de instellingen van de printer voor Wireless Direct.

Voor Windows:
    Sluit de printer met een USB-kabel aan op uw computer.  Start Printer Setting Tool op uw computer en klik op [Communicatie-instellingen].  Controleer of [Infrastructuur en Wireless Direct] of [Wireless Direct] is geselecteerd bij [Geselecteerde interface] in [Communicatie-instellingen] op het tabblad [Algemeen].
    Zie 'Werken met Printer Setting Tool (voor Windows)' voor meer informatie.

Voor Mac
    Sluit de printer met een USB-kabel aan op uw computer. Start Printer Setting Tool op uw computer en controleer of [Wireless Direct] is ingesteld op [ON] (Aan) op het tabblad [Wireless LAN] (Draadloos LAN).
    Zie 'Werken met Printer Setting Tool (voor Mac)' voor meer informatie.

2. Houd de Wi-Fi-knop wi_fi op de printer één seconde ingedrukt om Wi-Fi in te schakelen.
    Het Wi-Fi-lampje wi_fi knippert om de drie seconden in de kleur groen.

3. Selecteer de SSID van de printer in het scherm met Wi-Fi-instellingen van uw mobiele apparaat en voer het wachtwoord in.

• De SSID en het wachtwoord die standaard zijn vastgelegd, zijn als volgt:
      SSID: 'DIRECT-*****_PT-P900W' of 'DIRECT-*****_PT-P950NW', waarbij '*****' staat voor de laatste vijf cijfers van het serienummer van het product.
      (U vindt het label met het serienummer in het tapecompartiment van de printer.)
      Wachtwoord (netwerksleutel): 00000000
    • In de infrastructuurmodus kunt u de printer met een mobiel apparaat verbinden via een draadloos/draadloze toegangspunt/router.

Verwante modellen

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW