MFC-J6920DW

MFC-J6920DW

Niet uw product?

Datum: 20/02/2015 Nummer: faq00003169_000

(Video) De inktcartridges plaatsen

Click on the image to play the video instructions
* Dit filmpje wordt via YouTube afgespeeld. (Wordt geopend in een nieuw venster.)
Hoe u de knoppen gebruikt:

Start the video

Start de video

Skip the video

Sla de video over

Stop the video

Stop de video

Restart the video

Herstart de video
Duur:

2 minuten

Uitvoertijd: 5-10 minuten
  • Het product of onderdelen (zoals het netsnoer of de telefoonlijn) die getoond worden in deze video kunnen verschillen van wat er bijgeleverd is.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • U kunt de grootte van de bijschriften die worden weergegeven in de YouTube video wijzigen door te klikken op Captions(Bijschriften) -> Instellingen....
    Als het bijschrift klein is, klikt u verschillende keren op + en klik dan op Gereed.

Verwante modellen

MFC-J6720DW, MFC-J6920DW