MFC-J4535DWXL

MFC-J4535DWXL

Niet uw product?

Datum: 07/10/2022 Nummer: faq00100468_004

De driver of firmware van het Brother-apparaat bijwerken

Brother brengt regelmatig verbeteringen uit voor zijn producten. Brother raadt u aan om de driver en firmware altijd bij te werken naar de meest recente versie.

Driver bijwerken (alleen Windows)

1. Verwijder de Brother-drivers en software.
    > Klik hier om weer te geven hoe u de Brother-drivers en software verwijdert.

2. Ga naar het gedeelte Downloads van deze website en download het Compleet pakket van drivers & software. De installatieprocedure vindt u op de downloadpagina.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het Compleet pakket van drivers & software downloadt uit het gedeelte Downloads.

Firmware bijwerken

> Firmware bijwerken via het bedieningspaneel van het Brother apparaat.
> Firmware bijwerken met behulp van de Firmware Update Tool

> Firmware bijwerken bij gebruik van een mobiel apparaat (Alleen netwerkmodellen)

Firmware bijwerken via het bedieningspaneel van het Brother apparaat.
  1. Druk op Settings (Instellingen) => Alle Instellingen =>  Machine-info. => Firmware update.
  2. Druk op Home(Beginscherm).

De firmware bijwerken met behulp van de Firmware Update Tool

(Windows)
Voordat u de firmware van uw Brother-apparaat bijwerkt, moet u ervoor zorgen dat u het Volledige driver- en softwarepakket op uw computer hebt geïnstalleerd, zie de Driver bijwerken.

(macOS)
Zorg ervoor dat de Brother-apparaat en uw Mac zijn verbonden met een USB-kabel of in hetzelfde netwerk.

1. Download de Firmware Update Tool en zie voor meer informatie in de sectie Downloads om de firmware bij te werken.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het firmware-updateprogramma downloadt uit het gedeelte Downloads.

2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de firmware bij te werken.
Firmware bijwerken bij gebruik van een mobiel apparaat (Alleen netwerkmodellen)

U kunt de firmware van uw apparaat bijwerken met behulp van de Brother Mobile Connect-app die op uw mobiele Android- of iOS-apparaat is geïnstalleerd.

Verwante modellen

DCP-J1140DW, MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL)