TD-4420TN

TD-4420TN

Niet uw product?

Datum: 11/03/2021 Nummer: faqp00000659_002

Afdrukken niet mogelijk.

Als afdrukken niet mogelijk is, kijk dan het volgende na:

Is het juiste type kabel correct aangesloten op de printer en de computer?
Maak de kabel los van de printer en de computer en sluit de kabel vervolgens opnieuw aan.
Als het probleem zich nog steeds voordoet, vervangt u de kabel door een nieuwe.

Is het juiste type lint en media correct geladen?
Laad het juiste type lint en media in de printer. Zie 'Lint laden' of 'Media laden'.

Is de afdrukdichtheid correct ingesteld?
Controleer de instelling van de printer voor de afdrukdichtheid en pas zo nodig aan.
Zo controleert u de instellingen in BPM (Brother Printer Management Tool):

1. Sluit uw computer en printer aan en zet de printer aan.
  2. Start BPM en klik op de knop Printerconfiguratie.
  3. Controleer de instelling bij Dichtheid op het tabblad FBPL.

Verwante modellen

TD-4420TN, TD-4520TN