QL-560

Datum: 17/03/2022 Nummer: faqp00000397_000

Hoe plaats/vervang ik de labelrol?

Een nieuwe labelrol installeren:

Een labelrol verwijderen:

Een nieuwe labelrol installeren:

1. Houd de aan-uitknop ingedrukt om de printer uit te schakelen.

2. Pak de klep van het compartiment van de DK-rol aan de voorzijde van de printer goed vast (aan weerszijden) en til de klep omhoog.
    Open cover

3. Trek de rol ontgrendelingshendel (1) omhoog en verwijder het beschermvel (2) van de printkop. (Alleen QL-500/550)
    Remove the protection sheet

4. Plaats de spoel van de DK-rol langs de spoelgeleiders van de printer.

Zorg ervoor dat de spoelarmen (3) stevig in de spoelgeleiders (4) aan de linker- en rechterkant zijn geplaatst.Insert the spool

5. Til de labelhendel van de rol (5) op en steek het uiteinde van de DK-rol onmiddellijk vóór het mes (7) in de sleuf van de printkop (6).
    Insert label

Als u het uiteinde van de DK-rol niet goed in de sleuf krijgt, steek het er dan zo ver mogelijk in, zet de labelhendel omlaag en sluit de klep. Druk vervolgens op de doorvoerknop om de rol in te voeren.

6. Zet de labelhendel omlaag en sluit de klep van het compartiment van de DK-rol.
    Close cover

U verwijdert een labelrol als volgt:

1. Houd de aan-uitknop ingedrukt om de printer uit te schakelen.

2. Pak de klep van het compartiment van de DK-rol aan de voorzijde van de printer goed vast (aan weerszijden) en til de klep omhoog.
    Open cover

3. Zet de labelhendel omhoog.
    Houd de labelrol vast bij de spoelarmen en trek de geplaatste DK-rol omhoog.
    Remove Roll

4. Zet de labelhendel omlaag en sluit de klep van het compartiment van de DK-rol.
    Close cover

Verwante modellen

QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560