QL-1110NWB/1110NWBc

QL-1110NWB/1110NWBc

Niet uw product?

Datum: 11/03/2021 Nummer: faqp00100064_006

Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via Wi-Fi®?

Als u wilt afdrukken, moet u een toepassing uit de App Store of Google Play™ downloaden en installeren.
De volgende toepassingen zijn beschikbaar.

Toepassing

Functies

Brother iPrint&Label

Met deze toepassing kunt u labels op basis van sjablonen maken en afdrukken met een mobiel afdrukken.

U kunt uw printer verbinden met een mobiel apparaat door middel van Wireless Direct.
Op deze manier doet de printer dienst als toegangspunt in een draadloos netwerk.

Sluit uw printer aan als volgt:

1. Controleer de instellingen voor Wireless Direct van de printer en sluit de printer vervolgens met een USB-kabel aan op de computer.
    • Voor Windows
      1. Start Printer Setting Tool op uw computer.
      2. Klik op de knop [Communicatie-instellingen].
      3. Klik op de knp [Communicatie-instellingen] op het tabblad Algemeen.
      4. Controleer of Infrastructuur en Wireless Direct of Wireless Direct is geselecteerd bij Geselecteerde interface.
        Als dat niet het geval is, selecteert u Infrastructuur en Wireless Direct of Wireless Direct en klikt u op de knop [Toepassen].
    • Voor Mac
      1. Start Printer Setting Tool op uw computer.
      2. Klik op de knop [Communicatie-instellingen].
      3. Klik op het tabblad [Wireless LAN] (Draadloos LAN).
      4. Controleer of [Wireless Direct] (Draadloos LAN) is ingesteld op [On] (Aan).
  2. Houd de Wi-Fi-knop ( Wi-Fi-knop ) op de printer één seconde ingedrukt om Wi-Fi in te schakelen.
    Het groene Wi-Fi-lampje knippert om de drie seconden.
  3. Selecteer in het scherm met Wi-Fi-instellingen op uw mobiele apparaat de SSID van het draadloze netwerk, de SSID van de printer en voer vervolgens het wachtwoord in.
    • De SSID en het wachtwoord die standaard zijn vastgelegd, zijn als volgt:
      SSID: 'DIRECT-*****_QL-1110NWB' waarbij ***** staat voor de laatste vijf cijfers van het serienummer van het product.
      (U vindt het label met het serienummer van het product in het compartiment voor de DK-rol van de printer.)
      Wachtwoord: 111***** waarbij ***** staat voor de laatste vijf cijfers van het serienummer.
    • In de infrastructuurmodus kunt u de printer met een mobiel apparaat verbinden via een draadloos/draadloze toegangspunt/router.

Verwante modellen

QL-1110NWB/1110NWBc