QL-1110NWB/1110NWBc

QL-1110NWB/1110NWBc

Niet uw product?

Datum: 24/02/2022 Nummer: faqp00000397_006

Hoe plaats/vervang ik de labelrol?

Zorg dat u een originele Brother-labelrol gebruikt bij het vervangen hiervan.
De rolhouder (zwart kunststof deel) is een integraal onderdeel van de labelrol en mag niet worden gedemonteerd.
Het gebruik van niet-originele verbruiksartikelen kan de afdrukkwaliteit, de hardwareprestaties en de betrouwbaarheid van het apparaat beïnvloeden.

U plaatst als volgt een nieuwe labelrol:

U verwijdert een labelrol als volgt:

U plaatst als volgt een nieuwe labelrol:

1. Zet de printer uit.

2. Trek aan de hendels aan weerszijden van de printer om de klep van het compartiment van de DK-rol te ontgrendelen.
    Houd de printer vast aan de voorzijde en trek de klep van het compartiment van de DK-rol stevig omhoog om de klep te openen.
    Stap 2

Voordat u de printer gebruikt, moet u het beschermvel (1) uit de labeluitvoeropening verwijderen.
    Stap 2 Opmerking

3. Plaats de DK-rol in de rolspoelgeleider (1).
    • Zorg ervoor dat de rolspoelarm (2) stevig in de rolspoelgeleider zit.
    • Zorg ervoor dat de stabilisator (3) in de daarvoor bestemde uitsparing in de printer schuift.
      Stap 3
  4. Voer de DK-rol door de printer.
    • Breng de rand van de DK-rol op één lijn met de opstaande rand van de uitvoeropening.
    • Controleer of de DK-rol goed recht zit, zodat de labels niet scheeftrekken.
    • Duw het eerste label door de uitvoeropening tot het uiteinde van het label uit de opening komt, zoals hieronder getoond.
      Stap 4

Als het niet goed lukt om het eerste label erdoor te steken, probeer het dan vanaf de zijde onder de sensor (1).
    Stap 4 Opmerking

5. Sluit de klep van de DK-rolruimte.
    Stap 5
  • Wanneer u smalle labels gebruikt, laat het uiteinde van het label dan niet in het gebied komen dat in de figuur is aangegeven met een rode rechthoek. De kans bestaat dat het labeluiteinde toch in dit gebied komt.
    Stap 5 Opmerking
  • Laat geen afgedrukte labels achter in de printer. Als u dit wel doet, kunnen de labels vastlopen.
  • Als u de printer niet gebruikt, verwijder dan alle DK-rollen uit de printer en sluit de klep van de DK-rolruimte om te voorkomen dat er stof en vuil in de printer komt.

U verwijdert een labelrol als volgt:

1. Zet de printer uit.

2. Trek aan de hendels aan weerszijden van de printer om de klep van het compartiment van de DK-rol te ontgrendelen.
    Houd de printer vast aan de voorzijde en trek de klep van het compartiment van de DK-rol stevig omhoog om de klep te openen.

3. Houd de labelrol vast bij de spoelarmen en trek de geplaatste DK-rol omhoog.

4. Sluit de klep van de DK-rolruimte.

Verwante modellen

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc