DS-920DW

DS-920DW

Niet uw product?

Datum: 05/01/2024 Nummer: faq00000314_006

Scannerdrivers verwijderen (Mac OS X 10.6 of hoger).

Volg de onderstaande stappen om de scannerdriver te verwijderen.

1. Maak de USB-kabel tussen de Macintosh en uw Brother-apparaat los.
  2. Meld u aan als Beheerder.
  3. Klik op Ga op de balk Finder => Programma's.
  4. Verwijder DSmobileCapture.

mac_verwijderen_DSmobileCapture

5. Klik op Ga op de balk Finder, Computer => Macintosh HD => Bibliotheek => Fotolader => TWAIN-gegevensbron.

Als het pictogram van de harde schijf  (Macintosh HD pictogram) niet op het bureaublad staat:

1. Klik op Finder => Voorkeuren....
    2. Vink "Harde schijven" in het tabblad Algemeen aan in "Toon deze items op het bureaublad:"
    3. Sluit het venster Finder Voorkeuren.

Het pictogram van de harde schijf verschijnt op het bureaublad.

6. Verwijder [modelnaam] ds

mac_verwijderen_model

7. Maak de prullenmand leeg.
  8. Start de Macintosh opnieuw.

Verwante modellen

DS-620, DS-720D, DS-820W, DS-920DW