Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

DS-700D

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 10/05/2016 Nummer: faq00000314_005

Scannerdriver verwijderen. (Mac OS X 10.4 - 10.10)

Aan de hand van de volgende aanwijzingen kunt u de scannerdriver volledig verwijderen. U wordt aangeraden alle andere toepassingen te sluiten voordat u met het verwijderen begint.

Volg de onderstaande aanwijzingen om de drivers te verwijderen.

U moet met beheerdersrechten aangemeld zijn.

1. Maak de USB-kabel tussen de Macintosh en uw Brother-apparaat los.

2. Meld u aan als beheerder.

3. Verwijder het bestand uit de volgende map.

• Bibliotheek/'Image Capture'/'TWAIN Data Sources'/DSmobileyyyy.ds
    • Bibliotheek/'Image Capture'/Support/DSmobileyyyyCalibrator
    • Bibliotheek/Frameworks/DSmobileyyyy.framework
    • Bibliotheek/'Application Support'/BrotherScanner/DSmobileyyyyy

* In de stappen hierboven wordt met yyyy steeds de naam van uw model bedoeld. Bijvoorbeeld 700D.

Verwante modellen

DS-600, DS-700D