ADS-2700W

ADS-2700W

Niet uw product?

Datum: 11/10/2023 Nummer: faq00000314_007

Scannerdrivers verwijderen (Mac OS X 10.10 of hoger).

Volg de onderstaande stappen om de scannerdriver te verwijderen.

1. Maak de USB-kabel tussen de Macintosh en uw Brother-apparaat los.

2. Meld u aan als Beheerder.

3. Verwijder uw Brother-apparaat uit de lijst met beschikbare scanners in het dialoogvenster Printers en scanners.

(macOS 13 of hoger)
    1. Klik op het Apple Menu en selecteer Systeeminstellingen.
    2. Scroll en selecteer Printers & Scanners in de linkernavigatiebalk.
    3. Selecteer uw Brother-apparaat uit de lijst.
      Als de naam van uw Brother-apparaat niet in de lijst staat, ga naar Stap 4.
    4. Klik op Verwijder Scanner om uw apparaat te verwijderen.
      Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klikt u nogmaals op Scanner verwijderen.
    (OS X 10.10 - macOS 12)
    1. Klik op het Apple Menu en selecteer Systeemvoorkeuren > Printers & Scanners.
    2. Selecteer uw Brother-apparaat uit de lijst..
      Als de naam van uw Brother-apparaat niet in de lijst staat, ga naar Stap 4.
    3. Klik op de - toets om uw apparaat te verwijderen.
      Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klik op Verwijder Scanner.
  4. Klik op Ga op de balk Finder => Applicaties => Brother => [modelnaam] .
  5. Dubbelklik op Brother [modelnaam] De-installatie .
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om de de-installatie te voltooien.

Verwante modellen

ADS-2200, ADS-2700W