ADS-1300

ADS-1300

Niet uw product?

Datum: 10/10/2023 Nummer: faq00000314_011

De drivers verwijderen. (macOS 13 of hoger)

Volg de onderstaande instructies.

Opmerking: De schermen kunnen verschillen afhankelijk van het besturingssysteem dat wordt gebruikt en uw Brother-apparaat.

Als er op de Macintosh verschillende Brother-apparaten zijn geïnstalleerd en u wilt maar een van de drivers verwijderen, dan moet u ze eerst allemaal tegelijk verwijderen. Vervolgens installeert u alleen de drivers van de benodigde apparaten opnieuw. (Het is niet mogelijk om de driver van een specifiek apparaat alleen te verwijderen).

Hoe verwijder ik de Printerdriver en Remote Setup (indien van toepassing):

1. Maak de USB-kabel tussen de Macintosh en uw Brother-apparaat los.

2. Meld u aan als beheerder.

3. Klik op het Apple Menu en selecteer Systeeminstellingen.

4. Scroll en selecteer Printers & Scanners in de linkernavigatiebalk.

5. Selecteer het apparaat en klik op Verwijder Printer of Verwijder Fax.
    Wanneer het bevestigingsscherm verschijnt, klikt u opnieuw op Verwijder Printer of Verwijder Fax.

Herhaal deze stap voor alle geïnstalleerde Brother-apparaten.

6. Klik in de Finder menubalk op, Ga > Computer > Macintosh HD > Bibliotheek > Printers.

7. Verplaats de Brother map naar de prullenmand.
    *Als u geen Brother map kunt vinden, ga naar de volgende stap.

8. Klik in de Finder menubalk op, Ga > Computer > Macintosh HD > Bibliotheek > Printers > PPDs > Contents > Resources.

9. Sleep alle bestanden van het type Brother [modelnaam] CUPS.gz en Brother [modelnaam].gz naar de prullenmand.
    *Indien u de Brother [modelnaam] CUPS.gz bestanden en Brother [modelnaam].gz bestanden niet kunt vinden, ga dan naar de volgende stap.

10. Maak de prullenmand leeg.
  11. Start de Mac opnieuw.

Hoe verwijder ik de Scannerdriver (indien van toepassing):

1. Maak de USB-kabel tussen de Macintosh en uw Brother-apparaat los.

2. Meld u aan als beheerder.

3. Klik in de Finder menubalk op, Ga > Computer > Macintosh HD > Bibliotheek > Image Capture > Twain Data Sources.

4. Verplaats de Brother TWAIN.ds en/of Brother TWAIN2.ds naar de prullenmand.
    *Als u geen Brother TWAIN.ds en Brother TWAIN2.ds map kunt vinden, ga naar de volgende stap.

5. Verwijder de ICA driver.
    IKlik in de Finder menubalk op, Ga > Computer > Macintosh HD > Bibliotheek > Image Capture > Apparaten.

6. Verwijder de Brother Scanner naar de prullenmand.
    *Als u geen Brother Scanner map kunt vinden, ga naar de volgende stap.

7. Maak de prullenmand leeg.

8. Start de Mac opnieuw.

Verwante modellen

ADS-1200, ADS-1300, ADS-1700W, ADS-4100, ADS-4300N, ADS-4500W, ADS-4700W, ADS-4900W, DCP-1510, DCP-1612W, DCP-L2500D, DCP-L2510D, DS-640, DS-740D, DS-940DW, HL-1110, HL-1212W, HL-L2300D, HL-L2310D, MFC-1810, MFC-1910W