DCP-J1200W(E)

DCP-J1200W(E)

Niet uw product?

Datum: 27/05/2021 Nummer: faq00003017_514

Een identiteitskaart kopiëren

Gebruik de functie 2 op 1 (id) om beide zijden van een identiteitskaart in het originele kaartformaat op één pagina te kopiëren.
image
  • Zorg ervoor dat het papierformaat op A4 of Letter is ingesteld.
  • U dient zich bij het kopiëren van identiteitskaarten aan de daarvoor geldende regels te houden. Meer gedetailleerde informatie imageimage Handleiding product veiligheid
  1. Plaats uw identiteitskaart met de bedrukte zijde naar beneden in de rechterbenedenhoek van de glasplaat, zoals aangegeven.
    Identiteitskaart 2 op 1 kopiëren (verticaal) Identiteitskaart 2 op 1 kopiëren (horizontaal)

image

image
    1. 3 mm of meer (onder, rechts)
    2. 145 mm
    3. Identiteitskaart 2 op 1 kopiëren (verticaal): 207 mm

Identiteitskaart 2 op 1 kopiëren (horizontaal): 102 mm

4. Scangebied
  2. Start Brother Mobile Connect op uw mobiele apparaat.
  3. Tik op Kopiëren.
  4. Selecteer de optie 2in1 ID Verticaal of 2in1 ID Horizontaal in de lijst Pagina Layout.
  5. Tik op Kopiëren.
    Het apparaat start met het scannen van één zijde van de identiteitskaart.
  6. Nadat het apparaat de eerste zijde heeft gescand, knippert de Aan-uitlampje langzaam. Draai de identiteitskaart om en tik op Doorgaan om de andere zijde te scannen.

Verwante modellen

DCP-J1200W(E)