ADS-1600W

ADS-1600W

Niet uw product?

Datum: 28/11/2013 Nummer: faq00002892_003

Invoerrol vervangen

Uw apparaat heeft een teller voor het aantal scans. De teller houdt bij hoe vaak het apparaat heeft gescand. Na 50.000 keer scannen wordt een melding weergegeven in Status Monitor om u eraan te herinneren dat u de invoerrol moet vervangen.

1. Open de klep aan de bovenzijde (1) en die aan de voorzijde (2).

DekselBoven_VoorOpenen

2. Knijp het klepje van de invoerrol (1) in en trek het omhoog.

KlepjeInvoerrol

3. Schuif de invoerrol (1) helemaal naar rechts.

Invoerrol verschuiven

4. De houder van de invoerrol heeft een smalle opening en de vorm van het asje van de invoerrol is op deze opening afgestemd. Draai aan de invoerrol totdat de as in de opening van de houder past.

Houder van invoerrol

5. Knijp de invoerrol in en trek hem uit het apparaat.

Invoerrol inknijpen

6. Plaats een nieuwe invoerrol in het apparaat.

Controleer wat de linkerkant en wat de rechterkant van de invoerrol is voordat u hem weer vastmaakt.

Controleren

7. Schuif de invoerrol (1) naar links terwijl u tegelijk aan de rol draait.

Invoerrol verschuiven

8. Sluit het klepje van de invoerrol goed.

9. Sluit de klep aan de voorzijde en die aan de bovenzijde.

10. Zet de teller op nul. Volg de onderstaande stappen voor het resetten van de teller.

1. Druk op Instellingen(Instell.).

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Machine-info weer te geven.

3. Druk op Machine-info.

4. Druk op Gebruikstellers.

5. Druk op Teller invoerrol als u de teller op nul wilt zetten.

6. Op het display wordt een bevestiging weergegeven. Druk op Ja.

7. Druk op Home.

Verwante modellen

ADS-1600W