MFC-J825DW

MFC-J825DW

Niet uw product?

Datum: 29/03/2021 Nummer: faq00002841_000

Wat is Brother Web Connect?

image

Met Brother Web Connect kunt u het volgende doen:

• U kunt afbeeldingen scannen op uw Brother-apparaat en deze opslaan op bepaalde webdiensten.
  • U kunt beelden of bestanden die zijn opgeslagen in de media van het Brother-apparaat op bepaalde webdiensten uploaden en opslaan.
  • U kunt beelden of bestanden in de media van het Brother-apparaat op bepaalde webdiensten afdrukken.
  • U kunt beelden of bestanden naar de media van het Brother-apparaat op bepaalde webdiensten downloaden en opslaan.

Brother-apparaten ondersteunen de volgende webdiensten: FLICKR®, GOOGLE DRIVE™ en FACEBOOK™ enzovoort.

• De beschikbare webdiensten kunnen per land en Brother-apparaat variëren.
  • Picasa Web Albums™ service van Google is niet beschikbaar vanaf het begin van mei 2016.

WebService

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u uw Brother-apparaat verbinden met een netwerk. Voor meer informatie over het verbinden van uw Brother-apparaat met een netwerk raadpleegt u de installatiehandleiding. De meest recente versie van de installatiehandleiding vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

Voor meer informatie over Web Connect raadpleegt u de Handleiding Web Connect. De meest recente versie van de Handleiding Web Connect vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

Verwante modellen

DCP-J925DW, MFC-J825DW