Käyttöohjeet

Sulje

Käyttöohjeet

Lisätoimintojen opas

MFC-J5720DW

Väärä tuote?

Kieli

Julkaisupäivä: 29/09/2016
Versio: B
Koko: 2.15MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 30/06/2015
Versio: A
Koko: 2.34MB

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 01/07/2015
Versio: A
Koko: -

Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.

Julkaisupäivä: 07/04/2015
Versio: A
Koko: 0.60MB

Tämä sisältää tietoja AirPrintin käytöstä Brother-laitteilla.

Julkaisupäivä: 10/05/2012
Versio: 0
Koko: 1.05MB

Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.

Julkaisupäivä: 07/04/2015
Versio: A
Koko: 0.95MB

Tämä sisältää tietoja Brother Web Connect -toiminnon käytöstä.

Julkaisupäivä: 11/07/2014
Versio: 0
Koko: 0.69MB

Tämä sisältää tietoja Google Cloud Print -palveluiden käytöstä Brother-laitteilla.

Julkaisupäivä: 02/09/2014
Versio: B
Koko: 0.33MB

Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.

Julkaisupäivä: 19/06/2017
Versio: 0
Koko: 2.03MB

Tämä työkaluohjelma ottaa yhteyttä Brother-laitteisiin USB-liitännän tai verkon kautta ja lähettää laitteiden tilatiedot verkon kautta sähköpostiviestinä mainituille käyttäjille.

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.

Takaisin Käyttöohjeet-sivulle