Käyttöohjeet

Sulje

Käyttöohjeet

Käyttöopas

MFC-J5720DW

Väärä tuote?

Kieli

Julkaisupäivä: 03/07/2014
Versio: 0
Koko: 17.75MB

Opas laitteen peruskäyttöön (kopiointi, skannaus, jne), tulostustarvikkeiden vaihto ja vianhakuohjeet.

Julkaisupäivä: 09/12/2014
Versio: B
Koko: -

Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.

Suosittelemme käyttämään seuraavia nettiselaimia: Internet Explorer® 8/9/10 tai Mozilla Firefox for Windows®, Safari 5.1/6.0 for Macintosh. Riippumatta siitä mitä selainta käytetään katsokaa että JavaScript ja CSS ovat käytettävissä.

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.

Takaisin Käyttöohjeet-sivulle