VC-500W

VC-500W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/09/2022 Numero: faqp00000659_005

Tulostus ei onnistu. (P-touch Editor5.3 Mac)

Ratkaise ongelma seuraavasti:

VAIHE 1: Tarkista tulostimen ja tietokoneen välinen yhteys
VAIHE 2: Käynnistä tulostin ja P-touch Editor uudelleen

Vaihe 1: Tarkista tulostimen ja tietokoneen välinen yhteys

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta.

2. Varmista, että USB-kaapelin molemmat päät on asetettu oikein tietokoneeseen ja tulostimeen.

• Yritä irrottaa USB-kaapeli ja kytkeä se uudelleen molemmista päistä. Irrota tulostin ja tietokone ja kytke ne uudelleen.
    • Kokeile toista USB-porttia, jos se on käytettävissä.
    • Jos käytät USB-keskitintä, irrota se ja kytke tulostin suoraan tietokoneeseen. Tulostinta ei ehkä tunnisteta oikein tietynmallisen USB-keskittimen läpi.
    • Käytä USB-kaapelia, jonka pituus on enintään 2 metriä (6 jalkaa).
    • Kokeile toista USB-kaapelia, jos se on käytettävissä.
    • Jos tulostimessasi on verkkoliitäntä, katso, ettet ole vahingossa työntänyt USB-kaapelia verkkoporttiin USB-portin sijasta.
  3. Varmista, että Editor Lite-tila ei ole käytössä.

PT-P750W/QL-700/QL-1110NWB-käyttäjät:
    Jos Editor Lite -merkkivalo palaa, pidä Editor Lite -painiketta painettuna, kunnes Editor Lite-merkkivalo sammuu.

Vaihe 2: Käynnistä tulostin ja P-touch Editor uudelleen

P-touch Editor on saattanut muuttua epävakaaksi ja se on käynnistettävä uudelleen. Kun olet tallentanut kaikki tiedot, käynnistä P-touch Editor uudelleen ja katkaise tulostimesta virta. Kun olet käynnistänyt P-touch Editorin uudelleen, käynnistä tulostin uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-9500PC, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D450, PT-D600, PT-D800W, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P910BT, PT-P950NW, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, VC-500W