PT-P750W

PT-P750W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/11/2023 Numero: faqp00100014_000

Mistä löydän tietokoneen ja tulostimen IP-osoitteet?

Tarkista tietokoneen ja tulostimen IP-osoitteet seuraavasti.

Tietokoneen IP-osoitteen tarkistaminen

Windows

Mac

Windows:

1. Windows 11:
    Valitse [Käynnistä-valikko] - [Kaikki sovellukset] - [Windows-työkalut] - [Ohjauspaneeli].

Windows 10:
    Valitse [Käynnistä-valikko] - [Windows-järjestelmätyökalu] - [Ohjauspaneeli].

2. Valitse [Verkko ja Internet] - [Verkko- ja jakamiskeskus] - [Muuta sovittimen asetuksia].
    (Näyttökuvat voivat vaihdella Windows-version mukaan.)
    Click Change Adapter Settings

3. Valitse Lähiverkkoyhteys (kiinteä) tai Langaton verkkoyhteys (langaton) ja valitse sitten näyttöön tulevassa valintaikkunassa [Tiedot].
    Click Details
  4. Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite.
    IP-osoitteen tyypiksi on kuvassa ilmoitettu "IPv4".
    Check IP Address

Mac:

1. Napsauta Omenavalikkoa ja valitse sieltä Järjestelmäasetukset [System Settings]/[System Preferences].

2. Valitse Verkko [Network].

3. Valitse [Tiedot]/[Lisäasetukset].

4. Valitse [TCP/IP] ja tarkista kohdat [IP address]/[IPv4 Address] ja [Subnet mask].

Tarkista että Aliverkon peite (Subnet mask) on "255.255.255.0".
    Jos aliverkon peite ei ole sama, ota yhteys verkonvalvojaan ongelman ratkaisemiseksi. (Nämä usein kysytyt kysymykset eivät koske verkkoympäristöäsi.)

Tulostimen IP-osoitteen tarkistaminen

Voit tarkistaa tulostimen IP-osoitteen kahdella eri tavalla:
Tarkista Printer Setting Tool (Tulostimen asetustyökalu)-ohjelmalla tiedonsiirtoasetukset (Communication settings) tai tulosta tulostimen asetukset paperille.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW