MFC-L9670CDN

MFC-L9670CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/01/2023 Numero: faq00000308_518

Paperi on juuttunut laitteen sisälle

Jos laitteen ohjauspaneeli tai Status Monitor -ohjelma ilmaisee laitteen sisällä olevan paperitukoksen, suorita seuraavat vaiheet:

1. Paina etukannen avauspainiketta ja avaa etukansi.
    image
  2. Pidä kiinni rumpuyksikön vihreällä merkitystä kahvasta. Vedä rumpuyksikköä ulos laitteesta, kunnes se pysähtyy.
    image
    HUOMIO
    Suosittelemme värikasetti- ja rumpuyksikön sijoittamista puhtaalle, tasaiselle alustalle paperin päälle väriaineen mahdollisen roiskumisen tai leviämisen varalta.
  3. Pidä kiinni rumpuyksikön vihreällä merkityistä kahvoista ja nosta rumpuyksikön etuosa pois laitteesta.
    image
    TÄRKEÄÄ

Pidä kiinni rumpuyksikön kahvoista kantaessasi sitä. ÄLÄ pidä kiinni rumpuyksikön kyljistä.

image
  4. Poista jumittunut paperi hitaasti.
    image
    HUOMAUTUS
    Tulostuslaatuun liittyvien ongelmien välttämiseksi ÄLÄ kosketa kuvissa varjostettuja osia.
    image
  5. Liu’uta rumpuyksikkö varovasti laitteeseen, kunnes se pysähtyy.
    image
  6. Työnnä vihreällä merkityn kahvan avulla rumpuyksikkö takaisin laitteeseen, kunnes se lukittuu paikalleen.
    image
  7. Sulje laitteen etukansi.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN