MFC-L9570CDW(T)

MFC-L9570CDW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00100298_504

Skannaus sähköpostin liitteeksi ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows®)

Lähetä skannattu asiakirja sähköpostiviestin liitteenä.
  • Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Edistynyt tila.
  • Skannaa sähköpostiin -toiminto ei tue WWW-sähköpostipalveluita. Skannaa asiakirja tai kuva käyttämällä Skannaa kuvaan- tai Skannaa tiedostoon -toimintoja, ja liitä sitten skannattu tiedosto sähköpostiviestiin.

Laite skannaa oletusarvoisesti käytettävään sähköpostiohjelmaan.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Napsauta (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Napsauta Skannaus-välilehteä.
  4. Napsauta Sähköposti-painiketta.
    Skannausasetusten valintaikkuna avautuu.
  5. Muuta tarvittaessa skannausasetuksia, kuten tiedostomuotoa, tiedoston nimeä, kohdekansiota, tarkkuutta tai väriä.
    • Voit muuttaa tiedostonimen napsauttamalla Vaihda.
    • Voit muuttaa Kohdekansio-valinnan napsauttamalla kansiokuvaketta.
    • Jos haluat esikatsella skannatun kuvan ja määrittää sen asetukset, valitse Esiskannaus-valintaruutu.
  6. Napsauta Skannaus.
    Laite aloittaa skannauksen. Oletusarvoisesti käyttämäsi sähköpostisovellus avautuu ja skannattu kuva liitetään uuteen, tyhjään sähköpostiviestiin.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)