MFC-L9570CDW(T)

MFC-L9570CDW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00100292_504

Skannaus muokattavaan tekstitiedostoon (tekstintunnistusohjelmaan)

Laitteesi voi muuntaa skannatussa asiakirjassa olevat merkit tekstitiedoiksi optisen tekstintunnistusohjelman (OCR) avulla. Voit muokata tätä tekstiä haluamasi tekstinkäsittelyohjelman avulla.
  • Skannaa tekstiksi (OCR) -toiminto on saatavana tietyille kielille.
  • Voit tehdä tulostusasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen Skannaa-painikkeen avulla. Käytä Brotherin ControlCenter-ohjelmistoa, kun haluat tehdä pysyviä muutoksia.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[tekstintunnistu.].
  3. Jos laite on liitetty verkkoon, valitse sen tietokoneen nimi, johon haluat lähettää tietoja.

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäyttöön ja paina sitten [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa skannausasetuksia painamalla [Valinnat] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää skannauksen oletusasetuksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.

Voit muokata skannausasetuksia laitteeseen yhdistetyllä tietokoneella, johon on asennettu Brotherin ControlCenter -ohjelmisto.

5. Asiakirjan kummankin puolen skannaus (MFC-L8690CDW/MFC-L8900CDW/MFC-L9570CDW):
    • Paina [2-puol. skan.] ja valitse sitten asiakirjatyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puol. skan.: pitkä sivu
    2-puol. skan.: lyhyt sivu
  6. Valitse muutettavat skannausasetukset:
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Skannaustyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Skannausaset.]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [ADF auto vinosäätö]
    • [Tyhj. sivun ohit.]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• Jos laitteessasi näkyy [OK]-painike, paina [OK].

• Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tall. pikakuvak.].

7. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)