MFC-L9570CDW(T)

MFC-L9570CDW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00100282_504

Asetuslukon kytkeminen päälle

DCP-L8410CDW/MFC-L8690CDW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Asetuslukko]>[Lukko Ei⇒Kyllä].
    Jos laitteessasi näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko aloitusnäytössä, ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Anna voimassaoleva nelinumeroinen salasana.
  3. Paina [OK].
Jos haluat poistaa asetuslukon käytöstä, paina -kuvaketta nestekidenäytössä, anna nykyinen nelinumeroinen salasana ja paina sitten [OK]-kuvaketta.

MFC-L8900CDW/MFC-L9570CDW

1. Paina [Valvojan asetukset].
  2. Kirjoita nykyinen salasana ja paina sitten [OK]-kuvaketta.
  3. Paina [Rajoitusten hallinta]>[Asetuslukko]>[Kyllä].
  4. Kun laite kehottaa sinua valitsemaan seuraavan vaiheen, tee valintasi.
Jos haluat poistaa asetuslukon käytöstä, toista vaiheet 1 ja 2 ja valitse sitten [Rajoitusten hallinta]>[Asetuslukko]>[Ei].

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)