MFC-L9570CDW(T)

MFC-L9570CDW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00100207_506

Tarrojen lisääminen ja tulostaminen MT-alustan avulla

Kun takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin) on vedetty alas, laitteella on suora paperipolku MT-alustasta laitteen takaosaan saakka. Tämä manuaalinen syöttö- ja luovutusmenetelmä sopii tulostamiseen tarroille.

Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, myös laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
  2. Avaa laitteen etuosassa oleva MT-alusta ja laske se varovasti alas.
  3. Vedä MT-alustan tuki (1) ulos ja avaa läppä (2).
  4. Siirrä MT-alustan paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan.
  5. Aseta paperi MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin.
    • Varmista, että paperinippu on yläreunan merkkien (1) alapuolella.
    • Aseta paperin etureuna (paperin yläreuna) nuolten ja väliin (2).
  6. Muuta tulostusasetuksia tulostusnäytössä ennen tulostustyön lähettämistä tietokoneestasi.
  7. Lähetä tulostustyösi laitteeseen.
  8. Sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), kunnes se lukittuu paikoilleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)