MFC-L9570CDW(T)

MFC-L9570CDW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00002565_506

Laitteen äänenvoimakkuuden säätö

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Ään.voim.].
    Jos laitteessasi näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko aloitusnäytössä, ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    (Vaihtoehdot vaihtelevat laitteen mukaan.)
    • [Soittoääni]

Säädä soiton äänenvoimakkuutta.

• [Äänimerkki]

Säädä äänenvoimakkuus merkkiäänelle, joka kuuluu, kun painat painiketta, teet virheen tai lähetät tai vastaanotat faksin.

• [Kaiutin]

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.

3. Tuo [Ei], [Alhainen], [Keski] tai [Korkea] -vaihtoehto näytölle painamalla tai ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  4. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)