MFC-L9570CDW(T)

MFC-L9570CDW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00002145_512

Suojattu tulostus (Windows®)

Suojatun tulostuksen avulla voit varmistaa, että luottamukselliset tai arkaluontoiset asiakirjat eivät tulostu, ennen kuin olet antanut salasanan laitteen ohjauspaneeliin.
  • Suojatut tiedot poistetaan laitteesta, kun katkaiset laitteen virran.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX, (jossa XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta Suojattu tulostus -kentässä.
  5. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  6. Kirjoita nelinumeroinen salasanasi Salasana-kenttään.

Kullekin asiakirjalle on annettava oma salasana.

7. Kirjoita Käyttäjänimi ja Työn nimi tekstikenttään tarvittaessa.
  8. Sulje Suojatun tulostuksen asetukset-ikkuna valitsemalla OK.
  9. Napsauta OK.
  10. Suorita tulostus loppuun.
  11. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealla laitteen ohjauspaneelissa tai paina tai näyttääksesi [Suoj. tulostus] -vaihtoehdon ja paina sitten [Suoj. tulostus].
  12. Tuo käyttäjänimet näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai ja paina sitten käyttäjänimeä.
    Nimelläsi lähetettyjen suojattujen töiden luettelo tulee LCD-näyttöön.
  13. Tuo tulostustyö näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai ja paina sitä sitten.
  14. Syötä nelinumeroinen salasana ja paina [OK].
  15. Anna haluamasi kopioiden määrä.
  16. Paina [Aloita].
    Laite tulostaa tiedot.
Suojatut tiedot pyyhitään laitteen muistista heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)