MFC-L9570CDW(T)

MFC-L9570CDW(T)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00000065_506

Värikasetin vaihto

Lue ennen vaihtamistoimenpiteen aloittamista Aiheeseen liittyviä tietoja: Tarvikkeiden vaihtaminen

1. Varmista, että laitteeseen on kytketty virta.
  2. Paina etukannen avauspainiketta ja vedä etukansi auki.
  3. Pidä kiinni rumpuyksikön vihreästä kahvasta. Vedä rumpuyksikköä ulos laitteesta, kunnes se pysähtyy.
  4. Pidä kiinni väriainekasetin kahvasta ja työnnä sitä kevyesti poispäin itsestäsi, jotta sen lukitus avautuu. Vedä se ylös ja ulos rumpuyksiköstä. Toista tämä kaikille väriainekaseteille.
  5. Puhdista rumpuyksikön sisällä oleva koronalanka liu’uttamalla vihreää liuskaa kevyesti vasemmalta oikealle ja takaisin useita kertoja. Toista tämä kaikille koronalangoille.
    Vältä heikko tulostuslaatu varmistamalla, että lukitset vihreän liuskan aloitusasentoon (1) samalle tasalle rummun vasemman kyljen kanssa.
  6. Avaa uuden väriainekasetin pakkaus.
  7. Poista suojus.
  8. Lisää väriainekasetti rumpuyksikköön ja vedä sitä varovasti itseäsi päin, kunnes kuulet sen lukittuvan paikalleen. Varmista, että väriainekasetin väri on sama kuin rumpuyksikön tarran väri. Toista tämä kaikille väriainekaseteille.
    • BK: Musta
    • C: Syaani
    • M: Magenta
    • Y: Keltainen
    Varmista, että värikasetti on asennettu oikein. Muussa tapauksessa se voi irrota rumpuyksiköstä.
  9. Työnnä vihreän kahvan avulla rumpuyksikkö takaisin laitteeseen, kunnes se lukittuu paikalleen.
  10. Sulje laitteen etukansi.
    • Kun olet vaihtanut väriainekasetin, ÄLÄ katkaise laitteen virtaa tai avaa etukantta, ennen kuin laitteen näyttö palautuu valmiustilaan.

• Brother-laitteen mukana toimitetaan aloitusvärikasetti.
    • Suosittelemme, että pidät uuden väriainekasetin käyttövalmiina, kun näyttöön tulee viesti, joka ilmoittaa värineen olevan vähissä.
    • Korkean tulostuslaadun varmistamiseksi on suositeltavaa käyttää ainoastaan Brotherin alkuperäisiä värikasetteja. Kun haluat ostaa väriainekasetteja, ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun tai Brother-jälleenmyyjääsi.
    • ÄLÄ avaa uuden värikasetin pakkausta, ennen kuin olet valmis asentamaan sen.
    • Jos värikasetti on pitkään pois pakkauksesta, sen käyttöikä lyhenee.
    • Laitteen mukana toimitettuja värikasetteja EI ole suositeltavaa täyttää. On erittäin suositeltavaa käyttää ainoastaan aitoja Brotherin alkuperäisiä värikasetteja. Muiden valmistajien väriaineiden ja/tai värikasettien käyttäminen Brotherin laitteessa voi vahingoittaa laitetta ja/tai heikentää tulostuslaatua. Rajoitettu takuu ei kata ongelmia, joiden syynä on muiden valmistajien väriaineiden ja/tai värikasettien käyttö. Voit suojella investointiasi ja nauttia parhaista mahdollisista käyttötuloksista Brother-laitteellasi käyttämällä aitojaBrotherin tarvikkeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)