MFC-L5700DN

MFC-L5700DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 09/05/2022 Numero: faq00002578_014

Skannaa useita sivuja yhdeksi tiedostoksi sen sijaan, että kukin skannaus tallennetaan erillisenä tiedostona.

Napsauta käyttämäsi käyttöjärjestelmän nimeä alla

Windows

Seuraavassa on kuvattu monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit. Valitse jokin niistä skannausasetusten valintaikkunassa tiedostotyypiksi, joka tulee näkyviin skannauksen aikana.

• TIFF Multi-Page (*.tif)
  • PDF monisivuinen (*pdf)
  • PDF/A monisivuinen (*pdf)
  • Pakattu monisivuinen PDF (*.pdf) *1
  • Suojattu monisivuinen PDF (*.pdf)
  • Hakukelpoinen monisivuinen PDF (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) *2
  • Microsoft Office Word (*.docx)*3
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx)*3
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx)*3

1) Jotta asiakirja voidaan tallentaa PDF-pakattuna, tarkkuudeksi on valittava 300 x 300 dpi ja skannaustyypiksi Harmaasävy tai 24-bittiset värit.

2) Käytettävissä Windows Vistassa tai sitä uudemmissa versioissa tai XML Paper Specification -tiedostoja tukeviin sovelluksiin.

3) (Vain joissakin malleissa) Ei käytettävissä Scan to Image (Skannaa kuvaksi) -toiminnossa ControlCenter4 - ohjelman Windows-version Edistyneessä tilassa.

Voit skannata asiakirjat joko automaattisesta asiakirjojen syöttölaitteesta tai tasoskannerin lasilta. Napsauta tapauksesi alla olevaa linkkiä:

Skannaaminen automaattisesta asiakirjojen syöttölaitteesta

HUOMAUTUS: Esimerkeissä olevat kuvat voivat poiketa omasta laitteistokokoonpanostasi.

Saat lisätietoja napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Jos haluat skannata enemmän sivuja kuin automaattisen asiakirjansyöttölaitteen enimmäiskapasiteetti, suosittelemme Edistynyttä tilaa (Advanced Mode).

Skannaaminen ControlCenter4 Windows-version Perustilassa

1. Aseta asiakirja asiakirjansyöttölaitteeseen yläreuna edellä.
  2. Valitse SCAN-välilehti.
  3. Valitse asiakirjan tyyppi ja skannauskoko.
  4. Valitse Scan. Laite aloittaa skannauksen.

Valitse Scan.

5. Skannattu kuva tulee näkyviin kuvienkatseluohjelmassa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.
  6. Valitse Tallenna tai Lähetä sähköpostina.

Valitse Tallenna tai Lähetä sähköposti.

7. Asetukset-valintaikkuna tulee näkyviin. Valitse tiedostotyyppi, joka tukee monisivuisia asiakirjoja, avattavasta Tiedostotyyppi -luettelosta ja valitse sitten OK. (Napsauttamalla tätä näet monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit.)

Valitse tiedostotyyppi

* Valintaikkuna voi vaihdella vaiheessa 6 valitun vaihtoehdon mukaan.

Skannaaminen Windowsin ControlCenter4 Edistyneessä tilassa

1. Aseta asiakirja asiakirjansyöttölaitteeseen yläreuna edellä.
  2. Valitse Skannaa -välilehti ja valitse sitten haluamasi skannaustyyppi (Kuva, Sähköposti tai Tiedosto).

Valitse haluamasi skannaustyyppi.

3. Näyttöön tulee skannausasetusten valintaikkuna.

1. Valitse tiedostotyyppi, joka tukee monisivuisia asiakirjoja, avattavasta Tiedostotyyppi -luettelosta. (Napsauttamalla tätä näet monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit.)
    2. Valitse Jatkuva skannaus -valintaruutu. Tällä tavoin skannaamalla voit ylittää ADS:n maksimikapasiteetin.
    3. Valitse Scan. Laite aloittaa skannauksen.

Skannausasetusten valintaikkuna

* Valintaikkuna voi vaihdella vaiheessa 2 valitun vaihtoehdon mukaan.

Skannaaminen valotustasolta

HUOMAUTUS: Esimerkeissä olevat kuvat voivat poiketa omasta laitekokoonpanostasi.

Saat lisätietoja napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Skannaaminen ControlCenter4 Windows-version Perustilassa

1. Nosta valotustason kansi ylös.
  2. Aseta asiakirja skannattava puoli alaspäin skannerin lasille ja sulje sitten asiakirjan kansi.
  3. Valitse SCAN-välilehti.
  4. Valitse Asiakirjatyyppi -kohdassa Mukautettu ja valitse sitten skannauskoko.
  5. Valitse Mukautetut asetukset.

Valitse Mukautetut asetukset.

6. Näyttöön tulee Custom Scan Settings (Mukautetut skannausasetukset) -valintaikkuna. Valitse Continuous Scanning (Jatkuva skannaus) -valintaruutu ja valitse OK.

Valitse jatkuva skannaus -valintaruutu

7. Valitse Scan. Laite aloittaa skannauksen.

Valitse Scan.

8. Kun skannaus on valmis, se kysyy, haluatko skannata lisää sivuja. Jos haluat skannata lisää sivuja, aseta seuraava asiakirja skannerin lasille ja valitse Jatka. Kun kaikki asiakirjat on skannattu, valitse Valmis.

Jatkuvan kuvauksen valintaikkuna

9. Skannattu kuva tulee näkyviin kuvienkatseluohjelmassa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.
  10. Valitse Tallenna tai Lähetä sähköposti.

Valitse Tallenna tai Lähetä sähköposti.

11. Asetukset-valintaikkuna tulee näkyviin. Valitse tiedostotyyppi, joka tukee monisivuisia asiakirjoja, avattavasta Tiedostotyyppi -luettelosta ja valitse sitten OK. (Napsauttamalla tätä näet monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit.)

Valitse tiedostotyyppi

* Valintaikkuna voi vaihdella vaiheessa 10 valitun vaihtoehdon mukaan.

Skannaaminen ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa

1. Nosta valotustason kansi ylös.
  2. Aseta asiakirja skannattava puoli alaspäin skannerin lasille ja sulje sitten asiakirjan kansi.
  3. Valitse Skannaa -välilehti ja valitse sitten haluamasi skannaustyyppi (Kuva, Sähköposti tai Tiedosto).

Valitse haluamasi skannaustyyppi.

4. Näyttöön tulee skannausasetusten valintaikkuna.

1. Valitse tiedostotyyppi, joka tukee monisivuisia asiakirjoja, avattavasta Tiedostotyyppi -luettelosta. (Napsauttamalla tätä näet monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit.)
    2. Valitse Jatkuva skannaus -valintaruutu.
    3. Valitse Scan. Laite aloittaa skannauksen.

Skannausasetusten valintaikkuna

* Valintaikkuna voi vaihdella vaiheessa 3 valitun vaihtoehdon mukaan.
  5. Kun skannaus on valmis, se kysyy, haluatko skannata lisää sivuja. Jos haluat skannata lisää sivuja, aseta seuraava asiakirja skannerin lasille ja valitse Jatka. Kun kaikki asiakirjat on skannattu, valitse Valmis.

Jatkuvan kuvauksen valintaikkuna

Macintosh

Seuraavassa on kuvattu monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit. Valitse jokin niistä skannausasetusten valintaikkunassa tiedostotyypiksi, joka tulee näkyviin skannauksen aikana.

• TIFF Multi-Page (*.tif)
  • PDF (*pdf)
  • Pakattu PDF (*.pdf) *1
  • Secure PDF (*.pdf)
  • Hakukelpoinen PDF (*.pdf)
  • Microsoft Office Word (*.docx)*2
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx)*2

1) Jotta asiakirja voidaan tallentaa PDF-pakattuna, tarkkuudeksi on asetettava 300 x 300 dpi ja skannaustyypiksi Harmaasävy tai 24 bit värit.

2) (Vain joissakin malleissa) Ei käytettävissä ControlCenter2 Macintosh-version Skannaa kuvaksi-toiminnossa.

Voit skannata asiakirjat joko automaattisesta asiakirjojen syöttölaitteesta tai tasoskannerin lasilta. Napsauta tapauksesi alla olevaa linkkiä:

Skannaaminen automaattisesta asiakirjojen syöttölaitteesta

HUOMAUTUS: Esimerkeissä olevat kuvat voivat poiketa omasta laitekokoonpanostasi.

1. Aseta asiakirja asiakirjansyöttölaitteeseen yläreuna edellä.
  2. Napsauta SKANNAUS -välilehteä ja valitse haluamasi skannaustyyppi (Kuva, Sähköposti tai Tiedosto).

Valitse haluamasi skannaustyyppi

3. Näyttöön tulee skannausasetusten valintaikkuna.

1. Valitse tiedostotyyppi, joka tukee monisivuisia asiakirjoja, avattavasta Tiedostotyyppi -luettelosta. (Napsauttamalla tätä näet monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit.)
    2. Valitse Jatkuva skannaus -valintaruutu. Tällä tavoin skannaamalla voit ylittää ADS:n maksimikapasiteetin.
    3. Valitse Aloita skannaus. Laite aloittaa skannauksen.

Skannausasetusten valintaikkuna

* Valintaikkuna voi vaihdella vaiheessa 2 valitun vaihtoehdon mukaan.

Skannaaminen valotustasolta

HUOMAUTUS: Esimerkeissä olevat kuvat voivat poiketa omasta laitekokoonpanostasi

1. Nosta valotustason kansi ylös.
  2. Aseta asiakirja skannattava puoli alaspäin skannerin lasille ja sulje sitten asiakirjan kansi.
  3. Napsauta SKANNAUS -välilehteä ja valitse haluamasi skannaustyyppi (Kuva, Sähköposti tai Tiedosto).

Valitse haluamasi skannaustyyppi

4. Näyttöön tulee skannausasetusten valintaikkuna.

1. Valitse tiedostotyyppi, joka tukee monisivuisia asiakirjoja, avattavasta Tiedostotyyppi -luettelosta. (Napsauttamalla tätä näet monisivuisia asiakirjoja tukevat tiedostotyypit.)
    2. Valitse Jatkuva skannaus -valintaruutu.
    3. Valitse Aloita skannaus. Laite aloittaa skannauksen.

Skannausasetusten valintaikkuna

* Valintaikkuna voi vaihdella vaiheessa 3 valitun vaihtoehdon mukaan.
  5. Kun skannaus on valmis, se kysyy, haluatko skannata lisää sivuja. Jos haluat skannata lisää sivuja, aseta seuraava asiakirja skannerin lasille ja valitse Jatka. Kun kaikki asiakirjat on skannattu, valitse Valmis.

Jatkuvan kuvauksen valintaikkuna

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)