MFC-L2720DW

MFC-L2720DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 25/10/2023 Numero: faq00000154_068

Vaihda rumpu

Brotherissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Tarkista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia. Jos haluat tietää niiden eron, katso ”Mikä on värikasetin ja rumpuyksikön välinen ero?”

Rumpuyksikkö vaihdetaan seuraavasti:

Rumpuyksikön vaihto

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Avaa etukansi.
      OpenFrontCover
  3. Poista värikasetti ja rumpuyksikkö koneesta.
    Irrota TonerCartridge
  4. Paina vihreä lukkovipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.
        TakeToner
  5. Pura uusi rumpuyksikkö.
  6. Aseta värikasetti tiukasti uuteen rumpuyksikköön, kunnes kuulet sen lukkiutuvan paikalleen.
    PutToner
    Varmista, että laitat värikasetin oikein sisään tai se voi irrota rumpuyksiköstä.
  7. Puhdista koronalanka rumpuyksikön sisällä liu'uttamalla vihreää liuskaa varovasti vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmalle useita kertoja.
    CleanCoronaWire
    Muista palauttaa palikka takaisin alkuasentoon (TabHomePosition). Palikan nuoli on kohdistettava rumpuyksikön nuoleen. Jos näin ei ole, tulostetulle sivuille voi tulla pystysuora raita.
  8. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin koneeseen.
    InstallToner
  9. Sulje laitteen etukansi.

Rumpulaskurin nollaaminen

Kun rumpuyksikkö vaihdetaan uuteen, rummun laskuri on nollattava seuraavasti:

Napsauta kuvaa toistaaksesi videon ohjeet

Katso video jossa eri vaiheet esitetään.

• *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  • Tässä näkyvä laite tai osat (kuten sähkö- tai puhelinjohto) voivat olla erinäköisiä kuin sinun laitteessasi.
  • Videon sisältöön voidaan tehdä muutoksia ilman eri ilmoitusta.
  1. Kuittaa virheilmoitus painamalla Peruuta (Peruuta).
  2. Paina Asetukset (Asetukset) > Kaikki asetukset > Laitetiedot > Osien käyttöikä.
  3. Kosketa näyttöä niin näytön taustavalo syttyy ja näet valintanäppäimistön.
    Paina ja pidä # kunnes LCD-viesti muuttuu
  4. Paina ja pidä # kunnes näytön teksti muuttuu.
  5. Paina Rumpu.
  6. Paina Kyllä tai Yes.
  7. Paina Alkuun(Koti).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2560DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW