MFC-L2710DW

MFC-L2710DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 21/09/2021 Numero: faq00002706_002

En voi tulostaa tietokoneesta USB-liitännän kautta.

Voit ratkaista ongelman ja tulostaa sen uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Tarkista Brother-laitteen tila
  2. Tarkista Brother-laitteen ja tietokoneen liitännät
  3. Tarkista tulostinohjaimen asetukset
  4. Tarkista sovelluksen asetukset
  5. Käynnistä Brother-laite ja tietokone uudelleen
  6. Asenna tulostinohjain uudestaan

Vaihe 1: Tarkista Brother-laitteen tila

1. Varmista, että Brother-laitteeseen on kytketty virta.
  2. Tarkista, ettei laitteen näytössä tai Brother-laitteen LED-merkkivalossa näy virheilmoitusta. Jos näytössä on virheilmoitus, etsi ratkaisu Vianmääritys -osasta.
    Jos laitteen näyttö on tyhjä tai laite on lepotilassa, voit tarkistaa, herääkö se lepotilasta painamalla jotakin laitteen painiketta.

Vaihe 2: Tarkista Brother-laitteen ja tietokoneen liitännät

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

• Irrota USB-kaapeli molemmista päistä ja liitä se uudelleen. Irrota sekä Brother-laite että tietokone ja kytke ne uudelleen.
    (Jos käytät USB-keskitintä, irrota se ja liitä Brother-laite suoraan tietokoneeseen.)
  • Varmista, että kaapeli on liitetty laitteen USB-porttiin, jossa USB-symboli on -symboli, eikä verkkoporttiin, Line-liittimeen, Ext-liittimeen, PictBridge-porttiin tai muuhun porttiin kuin USB-porttiin.
  • Koeta toista liitintä tietokoneessa jos sellainen on käytettävissä.
  • Käytä USB 2.0 -liitäntäkaapelia, jonka pituus on enintään 2.0 metriä (6 jalkaa).
  • Kokeile toista samanlaista USB-kaapelia.

Vaihe 3: Tarkista tulostinohjaimen asetukset

1. Avaa tulostinkansio.

(Windows 8 tai uudempi)
    1. Avaa Ohjauspaneeli. (katso Ohjauspaneelin avaaminen napsauttamalla tätä.)
    2. Valitse Laitteisto ja äänet => Laitteet ja tulostimet
    (Windows 7)
    Valitse Start (Käynnistä)(Käynnistä) => Laitteet ja tulostimet

(Mac)
    Avaa Järjestelmäasetukset => Tulostimet ja skannerit

2. Tarkista seuraavat tulostinohjaimen asetukset.
    • Jos Brother-tulostinta ei ole luettelossa, ohjainta ei ehkä ole asennettu oikein. Siirry vaiheeseen 6

• (Vain Windows)
      Tarkista että Brother on asetettu oletustulostimeksi. Jos ikkunassa Laitteet ja tulostimet on useita Brotherin kuvakkeita (Esim: Brother XXX-XXXX (Kopio 1)), koeta toisella ohjaimella ja kun löydät toimivan ohjaimen poista muut kopiot.
      Kopioi-kuvake
      Jos et tiedä, mikä tulostinohjain valitaan, aseta kohdistin jonkin aikaa tulostinkuvakkeen päälle, tulostinohjaimen tila tulee näkyviin.
      Valmis
      Jos tila on Valmis, tulostinohjain toimii. Valitse tämä ohjain, kun tulostat asiakirjoja.
      Jos haluat aina tulostaa tästä tulostimesta, napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja valitse Aseta oletustulostimeksi. Ja sitten näet koneen valintamerkin. Kun tulostat seuraavan kerran, tämä tulostinohjain valitaan automaattisesti.
Poista kaikki tulostustyöt.

(Windows 7 tai uudempi)

1. Napsauta Brother-laitetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä, mitä tulostetaan parhaillaan.
  2. Valitse Tulostin => Peruuta kaikki asiakirjat => Kyllä.

Jos Peruuta kaikki tiedostot -vaihtoehto on harmaana, valitse Avaa järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasana ja valitse Kyllä.

(Mac)
Valitse Avaa tulostusjono... ja valitse poistettava tulostustyö. Valitse Peruuta.
Poista tulostustyö

Varmista, että tulostin ei ole keskeytetty tai Offline-tilassa.

(Windows 7 tai uudempi)

1. Napsauta Brother-laitetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Katso mitä tulostetaan.
  2. Valitse tulostin => Keskeytä tulostus tai Käytä tulostinta offline-tilassa. (Varmista, että tämän asetuksen vieressä ei ole valintamerkkiä.)

Jos Keskeytä tulostus tai Käytä tulostinta offline-tilassa on harmaana, valitse Avaa järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasana ja valitse Kyllä.

(Mac)
Tarkista, että tulostimen tila ei ole Keskeytetty. Voit muuttaa tilan valitsemalla Avaa tulostusjono... ja valitsemalla Jatka.

Vaihe 4: Tarkista sovelluksen asetukset

1. Vahvista, että Brother-tulostinohjain on valittu sovelluksen Tulosta-ikkunassa.
  2. Yritä tulostaa jostakin muusta sovelluksesta. Jos tulostaminen toisesta sovelluksesta onnistuu, ongelma on sovelluksessa jota olit käyttämässä.
    Tarkista sovelluksen asetukset. Jos ongelma ei poistu, kysy neuvoa ohjelman toimittajalta.

Vaihe 5: Käynnistä Brother-laite ja tietokone uudelleen

Sammuta Brother-laite ja käynnistä tietokone uudelleen. Ja käynnistä sitten Brother-laite uudelleen.
Yritä tulostaa. Jos tulostaminen ei vieläkään onnistu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 6: Asenna tulostinohjain uudestaan

Tulostinohjaimen asennuksessa voi olla vikaa. Poista tulostinohjain käyttäen Asennuksen poistotyökalua ja asenna ohjain uudestaan.

1. Poista tulostinohjaimen asennus.

(Windows)
    > Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten tulostinajurin asennus poistetaan.

(Mac)
    > Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten tulostinajurin asennus poistetaan.

2. Lataa uusin Täydellinen ohjelmistopaketti ja asenna se uudelleen. Asennusohjeet ovat lataussivulla.
    > Napsauta tätä, kun haluat ladata sivulta Ladattavat tiedostot koko Täydellisen ohjelmistopaketin.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteys Brother-asiakaspalveluun.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L8410CDW, HL-L2310D, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)