MFC-J6920DW

MFC-J6920DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 15/10/2013 Numero: faq00002672_002

Tulostin on lukittu

Toimintalukko on päällä. Toimi seuraavasti:

Ota Toimintalukko pois päältä

1. Paina Printer Locked icon, Public tai User's name (missä xxxxx on käyttäjänimi).

2. Paina Lukko Kyllä->Ei.

3. Anna järjestelmänvalvojan salasana (4 numeroa) kosketusnäytön näppäimistöltä.

4. Paina OK.

Säilytä järjestelmänvalvojan salasana varmassa paikassa. Jos annat väärän salasanan, näyttöön tulee Väärä tunnussana. Anna oikea salasana. Jos unohdit salasanasi, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5920DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW