MFC-J6920DW

MFC-J6920DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/03/2015 Numero: faq00000259_022

Huono tulostuslaatu

Tarkista seuraavat seikat ongelman mukaan.

Vaihe 1: Tulostuslaadun tarkistaminen ja tulostuspään puhdistus

Click on the image to play the video instructions

Täältä näet samat ohjeet videolla.

• *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  • Tietokoneen näyttö voi vaikuttaa siihen miten hyvin video näkyy.
  1. Paina Ink(Muste).

Voit myös painaa Kaikki asetukset ja Muste .

2. Paina Testitulostus.
  3. Paina Tulostuslaatu.
  4. Paina OK. Tulostuslaadun testisivu tulostetaan.
  5. Tarkista arkille tulostetun neljän väripalkin laatu.
  6. Kosketusnäytössä kysytään onko tulostuslaatu hyvä OK.

Tee jompikumpi:

• Jos kaikki viivat ovat selkeitä ja näkyviä, lopeta laaduntarkistus painamalla Kyllä ja siirry vaiheeseen 12.
    • Jos kuvioista puuttuu viivoja kuten alla, paina Ei.
    Check the quality of the four color blocks
  7. Kosketusnäytössä kysytään sitten onko mustan ja värien tulostusjälki hyvä. Paina Kyllä tai Ei riippuen tulostuslaadusta.
  8. Kosketusnäytössä kysytään sitten aloitetaanko puhdistus. Paina OK. Laite aloittaa tulostuspään puhdistuksen.
  9. Kun tulostuspään puhdistus on valmis, paina OK. Uusi Tulostuslaadun testisivu tulostuu.
  10. Tarkista arkille tulostetun neljän väripalkin laatu.
  11. Kosketusnäytössä kysytään onko tulostusjälki hyvä.
    Tarkista tulos ja tee jompikumpi:

• Jos kaikki viivat ovat selkeitä ja näkyviä, lopeta laaduntarkistus painamalla Kyllä ja siirry vaiheeseen 12.
    • Jos testikuvioista puuttuu osia ja tulostuspäätä ei ole vielä puhdistettu viittä kertaa, paina Ei ja siirry kohtaan 5 ja toista tulostuspään puhdistus. Tulostuspään puhdistaminen kannattaa suorittaa vain viisi kertaa. Puhdistusta tehostaa jos puhdistuskertojen välillä pidetään noin puolen tunnin tauko.
    • Jos puhdistaminen ei vaikuta tulostuslaatuun mitenkään ja päätä on puhdistettu jo viisi kertaa, paina  Home(koti) ja ota yhteyttä Brother-tukeen.

Tulostuspään puhdistaminen kuluttaa mustetta. Yleensä tulostuspään puhdistaminen enemmän kuin viisi kertaa kuluttaa vain mustetta tarpeettomasti. Jos puhdistaminen ei vaikuta tulostuslaatuun mitenkään, ota yhteyttä Brother-tukeen.

12. Paina Home(koti).

Vaihe 2: Kohdistussäätö

1. Paina Ink(Muste).

Voit myös painaa Kaikki asetukset ja Muste.

2. Paina Testitulostus.
  3. Paina Kohdistus.
  4. Paina OK.

Kohdistustestisivun tulostus alkaa.

Alignment Check Sheet
  5. Testisivun pystyrivistä "A" valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä sen kuvion numero jossa näkyy vähiten pystyraitoja (1-9), ja paina numeroa. Paina OK. Tee tämä kuvioille B, C ja D.
  6. Paina Home(koti).

Jos tulostuslaatu on edelleen huono, jatka vaiheesta 1 ja puhdista tulostuspää.

Brother on suunniteltu käyttämään tietyntyyppistä mustetta, jonka käyttö takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Muiden valmistajien musteita käytettäessä ei saavuteta parasta mahdollista tulostuslaatua. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteen moitteettoman toiminnan ja parhaan tulostusjäljen takaamiseksi käytä vain aitoja Brother-kasetteja.
> Täältä saat lisätietoja alkuperäisistä Brother-tarvikkeista.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW