MFC-J6910DW

MFC-J6910DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/05/2011 Numero: faq00002529_002

Kopioitaessa Brother ottaa tulostuspaperin väärästä kasetista. Mitä tehdä?

Jotta Brother ottaisi tulostuspaperin oikeasta kasetista, voit tehdä Brotheriin asetuksen että seuraavassa kopiossa paperi otetaan määrätystä kasetista tai tästä eteenpäin paperi otetaan aina määrätystä kasetista. Tarkista myös että Brotherin paperikoko- ja paperityyppi-valinnat vastaavat kasetteihin asetettua paperia.

Voit vaihtaa kopioitaessa käytettävää oletuskasettia seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti:Kopio (Tray Use:Copy).

3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.Valinta.

4. Paina OK.

5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis (Complete).

6. Paina OK.

<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti:Kopio (Tray Use:Copy).

3. Paina Kasetti:Kopio.

4. Paina Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.Valinta.

5. Paina Stop/Exit.

Voit vaihtaa kopioitaessa käytettävää kasettia vain seuraavan kopion ajaksi seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Copy -näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:
    - Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin koneeseen pohjaan asti niin että näyttöön tulee ilmoitus Ark.syö.l. valm. (ADF Ready).
    - Aseta kopioitava dokumentti valotustasolle tason vasempaan ylänurkkaan.

3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetin val. (Tray Select).

5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.Valinta.

6. Paina OK.

7. Paina Black(Mono) Start tai Color(Colour) Start niin kopiointi käynnistyy.
<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina Copy -näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

- Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin koneeseen pohjaan asti niin että näyttöön tulee ilmoitus Ark.syö.l. valm. (ADF Ready).

- Aseta kopioitava dokumentti valotustasolle tason vasempaan ylänurkkaan.

3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetin val. (Tray Select).

5. Paina Kasetin val.

6. Paina Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.Valinta.

7. Paina Black(Mono) Start tai Color(Colour) Start niin kopiointi käynnistyy.

Voit vaihtaa kopioitaessa käytettävän paperin tyyppiä seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Copy -näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

- Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin koneeseen pohjaan asti niin että näyttöön tulee ilmoitus Ark.syö.l. valm. (ADF Ready).

- Aseta kopioitava dokumentti valotustasolle tason vasempaan ylänurkkaan.
  3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Paperityyppi (Paper Type).

5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä paperityyppi. Vaihtoehdot ovat tavallinen paperi, mustesuihkupaperi, Brother BP71, muu valokuvapaperi tai kalvot.

6. Paina OK.

7. Paina Black(Mono) Start tai Color(Colour) Start niin kopiointi käynnistyy.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina Copy -näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

- Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin koneeseen pohjaan asti niin että näyttöön tulee ilmoitus Ark.syö.l. valm. (ADF Ready).

- Aseta kopioitava dokumentti valotustasolle tason vasempaan ylänurkkaan.
  3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä.

4. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä paperityyppi (Paper Type).

5. Paina Paperityyppi.

6. Paina tavallinen paperi, mustesuihkupaperi, Brother BP71, muu valokuvapaperi tai kalvot.

7. Paina Black(Mono) Start tai Color(Colour) Start niin kopiointi käynnistyy.

Voit vaihtaa kopioitaessa käytettävän paperin kokoa seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Copy -näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

- Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin koneeseen pohjaan asti niin että näyttöön tulee ilmoitus Ark.syö.l. valm. (ADF Ready).

- Aseta kopioitava dokumentti valotustasolle tason vasempaan ylänurkkaan.

3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Paperikoko (Paper Size).

5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä paperikoko. Vaihtoehdot ovat Letter, Legal, Ledger, A4, A3, A5 tai 10x15cm.

6. Paina OK.

7. Paina Black(Mono) Start tai Color(Colour) Start niin kopiointi käynnistyy.
<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina Copy -näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

- Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin koneeseen pohjaan asti niin että näyttöön tulee ilmoitus Ark.syö.l. valm. (ADF Ready).

- Aseta kopioitava dokumentti valotustasolle tason vasempaan ylänurkkaan.

3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä.

4. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Paperikoko (Paper Size).

5. Paina Paperikoko.

6. Paina Letter, Legal, Ledger, A4, A3, A5 tai 10x15cm.

7. Paina Black(Mono) Start tai Color(Colour) Start niin kopiointi käynnistyy.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6710DW, MFC-J6910DW