MFC-J625DW

MFC-J625DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/07/2015 Numero: faq00002783_007

Miten dokumentti skannataan ja liitetään sähköpostiviestin liitetiedostoksi (Macintosh) (sisältää opetusvideon)

Voit skannata dokumentin ja siirtää sen automaattisesti tietokoneesi oletussähköpostiohjelmaan sähköpostiviestin liitetiedostoksi ControlCenter2-ohjelmalla.

HUOM: Videolla näet tietyn laitemallin ja tietyn käyttöjärjestelmän, jotka voivat olla erilaisia kuin sinun Brotherisi ja käyttöjärjestelmäsi.

1. Aseta dokumentti.
  2. Napsauta kuvaa niin opetusvideo käynnistyy.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta ja avautuu uuteen ikkunaan.

1. Valitse välilehti Scan.
    2. Valitse E-mail. Brother aloittaa skannauksen, tietokoneessa avataan oletussähköpostiohjelma ja kuva liitetään tyhjään viestiin liitetiedostoksi.

Jos haluat muuttaa asetuksia, katso täältä miten skannausasetuksia muutetaan.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW