MFC-J625DW

MFC-J625DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/09/2021 Numero: faq00100430_015

Tulostus ei toimi langattoman verkon kautta, tulee TS-virheilmoitus.

1. WLAN-raportin tulostus

Jos langattoman yhteyden muodostaminen epäonnistui, raportissa näkyy asianmukainen virhekoodi, joka auttaa ongelman ratkaisemisessa.

> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten WLAN-raportti tulostetaan.

2. Tarkista langattoman yhteyden tila ja virhekoodit WLAN-raportista

Tarkista WLAN-raportin yläosassa oleva Connection (yhteys) -sarake.

WLAN-raportti

Liitäntä: OK

Connectin OK

Connection OK tarkoittaa että Brother on yhteydessä langattomaan verkkoon.

Jos tulostus ei toimi vaikka yhteyden tila on "Connection : OK" toimi seuraavasti:

• Sammuta Brother-laite ja langaton reititin. Odota muutama minuutti ja käynnistä ne sitten uudelleen.

• Antamasi verkkoavain (salasana) voi olla virheellinen. Anna verkkoavain uudelleen.

• Käytä Verkkoyhteyden korjaustyökalua, joka etsii ja päivittää automaattisesti Brother-laitteen IP-osoitteen tulostinohjaimeen. (Vain Windows)

Ohjeet miten Verkkoyhteyden korjaustyökalua käytetään löydät lataussivulta.
    > Lataa Verkkoyhteyden korjaustyökalu tukisivultamme osiosta Ladattavat tiedostot.

• Tietokone ja Brother voivat olla yhteydessä eri verkkoihin, joilla on eri verkkonimi (SSID).

Connection: Failed (virhe: TS-XX)

Connection Failed (Yhteyden muodostaminen epäonnistui)

Brother-laitettasi ei ole yhdistetty langattomaan verkkoon.

Lisätietoja yhteysvirheestä saat napsauttamalla seuraavaa virhekoodia:

3. TS-virhekoodit ja -ratkaisut

TS-01
Ongelma Ratkaisu
Langaton verkkoyhteys ei ole käytössä.

Tarkista onko langaton verkkoyhteys käytössä. Jos laitteessa on kiinni kiinteän verkon kaapeli, irroita se ja katso että laitteen verkkoliitännäksi on valittu WLAN.

TS-02
Ongelma Ratkaisu
Langatonta tukiasemaa/reitintä ei havaita.
  1. Tarkista seuraavat kohdat:

2. Jos SSID-suojaustiedot (SSID/todennusmenetelmä/salausmenetelmä/verkkoavain) syötettiin käsin, ne voivat olla väärin. Vahvista SSID ja suojaustiedot uudestaan ja syötä tarvittaessa korjatut tiedot uudelleen.
    > Napsauta tätä, kun haluat lisätietoja miten verkkonimen (SSID, ESSID) ja verkkoavaimen löytää.
    Laite ei tue 5GHz verkkoja (SSID/ESSID), sinun on valittava 2,4 GHz:n SSID/ESSID. Varmista, että tukiaseman/reitittimen asetuksena on 2,4 GHz tai 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n sekatila.

TS-03
Ongelma Ratkaisu
Langattomassa verkossa ja antamissasi suojausasetuksissa saattaa olla virhe.

Tarkista langattoman verkon asetukset.
> Napsauta tätä, kun haluat lisätietoja miten verkkonimen (SSID, ESSID) ja verkkoavaimen löytää.

Jos et tunne kyseisiä tietoja, käänny verkonvalvojan puoleen.

TS-04
Ongelma Ratkaisu
Laite ei tue valitun langattoman tukiaseman tai reitittimen käyttämiä todennus- tai salausmenetelmiä.

Vaihda langattoman tukiaseman/reitittimen todennus- ja salausmenetelmiä. Käytettävissä olevat todennusmenetelmät vaihtelevat Brother-laitteen mukaan. Lisätietoja on koneen käyttöoppaassa.
> Uusimmat käyttöoppaat ovat Käyttöoppaat -osiossa.

Jos ongelma ei ratkea, antamasi SSID tai verkkoasetukset voivat olla väärin. Tarkista langattoman verkon asetukset.
> Napsauta tätä, kun haluat lisätietoja miten verkkonimen (SSID, ESSID) ja verkkoavaimen löytää.

TS-05
Ongelma Ratkaisu
Tarkista SSID ja suojaustiedot (verkkoavain) uudestaan.

Langattoman verkon suojaustiedot (todennusmenetelmä/salausmenetelmä/verkkoavain) ovat väärin. Verkkoavaimessa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.
> Napsauta tätä, kun haluat lisätietoja miten verkkonimen (SSID, ESSID) ja verkkoavaimen löytää.

TS-06
Ongelma Ratkaisu
Langattomissa suojaustiedoissa (todennusmenetelmä/ salausmenetelmä/verkkoavain) on virhe.

Vahvista langattomat suojaustiedot (todennusmenetelmä/salausmenetelmä/verkkoavain).
> Napsauta tätä, kun haluat lisätietoja miten verkkonimen (SSID, ESSID) ja verkkoavaimen löytää.

TS-07
Ongelma Ratkaisu
Laite ei pysty tunnistamaan WLAN-tukiasemaa/-reititintä, jossa on käytössä WPS.

Kun yhteyttä luodaan WPS:n avulla, toiminto pitää käynnistää yhtä aikaa sekä Brotherissa että reitittimessä. Jos et tiedä kuinka langatonta tukiasemaa/liityntäpistettä käytetään WPS-toiminnolla, katso langattoman tukiaseman/reitittimen ohjeista, kysy sen valmistajalta tai verkonvalvojalta tai tutki langattoman tukiaseman/reitittimen ohjekirjoja.

TS-08
Ongelma Ratkaisu
Vähintään kaksi langatonta tukiasemaa, joissa on käytössä WPS, on tunnistettu.
  • Varmista, että alueella on vain yksi WLAN-tukiasema/-reititin, jossa WPS-toiminto on käytössä, ja yritä uudelleen.

• Yritä välttää muiden tukiasemien häiriöt kokeilemalla uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Ennen langattomien asetusten määrittämistä sinun on tiedettävä reitittimen verkon nimi (SSID), salausmenetelmä (authentication method/encryption method) ja verkkoavain (Network Key):

1. Oletussuojausasetukset voivat löytyä WLAN-tukiaseman/-reitittimen tyyppikilvestä. Myös WLAN-tukiaseman/-reitittimen valmistajan nimeä tai mallinumeroa voidaan käyttää oletussuojausasetuksina.
  2. Katso WLAN-tukiaseman/-reitittimen mukana toimitetuista ohjeista tietoa turvallisuusasetuksista.
  • Jos WLAN-tukiasema/-reititin ei lähetä SSID:tä, SSID:tä ei voida havaita automaattisesti. SSID on syötettävä manuaalisesti.
  • Verkkoavainta voidaan myös kutsua nimillä salasana, turva-avain tai salausavain.

Jos et tiedä WLAN-tukiaseman/-reitittimen SSID:tä tai langattoman yhteyden suojausasetuksia, katso lisätietoja WLAN-tukiaseman/-reitittimen käyttöohjeesta tai kysy neuvoa laitteen valmistajalta tai verkon valvojalta.

Etsi verkon nimi (SSID, ESSID) ja verkkoavain

Ota muistiin langattoman verkon asetukset kuten verkkonimi ja verkkoavain reitittimen tarrasta. Tarkista ja merkitse muistiin nykyiset langattoman verkon asetukset.

• Verkon nimi (myös "SSID" tai "ESSID")
  • Verkkoavain (myös salasana, turva-avain tai salausavain, engl. "Security Key" tai "Encryption Key")

SSID

Mistä löytyvät verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana)

1. Etsi reitittimen kyljessä olevasta tarrasta.
  2. Etsi reitittimen käyttöohjeesta tai asennusohjeesta.
  • Brother ei voi tietää tälläisiä asioita. Jos verkkonimeä tai salasanaa ei löydy, ota yhteyttä nettiyhteydentarjoajaasi tai reitittimen myyjään.
  • Jos langattoman verkon reititin tukee WEP-salausta jossa käytetään useita salausavaimia, kirjoita muistiin vain ensimmäinen WEP-avain ja käytä sitä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1610W, DCP-1612W, DCP-340CW, DCP-375CW, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7055W, DCP-7070DW, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J1100DW, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J315W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-J925DW, DCP-L2520DW, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2560DW, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, HL-1210W, HL-1212W, HL-2135W, HL-2170W, HL-2270DW, HL-3070CW, HL-3140CW, HL-3170CDW, HL-4070CDW, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5280DW, HL-5370DW, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2365DW, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5200DW(T), HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8260CDW, HL-L8350CDW, HL-L8360CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), HL-L9310CDW(T), HL-S7000DN, MFC-490CW, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-820CW, MFC-845CW, MFC-885CW, MFC-8870DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9320CW, MFC-9330CDW, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J1300DW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5910DW, MFC-J5920DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6520DW, MFC-J6530DW, MFC-J6710DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J985DW, MFC-L2700DW, MFC-L2710DW, MFC-L2720DW, MFC-L2730DW, MFC-L2740DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)