MFC-J625DW

MFC-J625DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2011 Numero: faq00000615_005

Miten siirretään muistissa olevat faxviestit toiseen faksiin kun minun laitteeni ei pysty tulostamaan?

Muistissa olevat faxviestit voidaan lähettää edelleen toiseen faxlaitteeseen silloin kun näytössä on jokin seuraavista viesteistä:

• Puhd.ei toimi XX  (Clean Unable XX)
  • Alustusvirhe XX  (Init Unable XX)
  • Ei voi tulostaa XX  (Print Unable XX)
  • Ei voi skannata XX  (Scan Unable XX)
  • Puh.ei voi käyttää XX (Unable to use Phone XX)

1. Paina Stop/Exit niin laite palaa perustilaan tilapäisesti.
  2. Paina VALIK (MENU) ja valitse Huolto -> Tiedonsiirto -> Faksinsiirto (Service => Data Transfer => Fax Transfer).
  3. Tee jompikumpi:

• Jos muistissa ei ole faxviestejä, näyttöön tulee Ei fakseja (NO DATA).
      Paina Stop/Exit.
    • Jos muistissa on faxviestejä, näytöllä kysytään faxnumeroa. Anna sen laitteen faxnumero jonne viestit lähetetään.

4. Paina Black Start tai Mono Start.
  • Faxviestien siirto toiseen laitteeseen edellyttää että laitteeseesi on asetettu nimitunnus. Katso UKK-sivua Mikä on nimitunnus ja miten se asetetaan?.
  • Yhteysraporttikooste voidaan siirtää toiseen laitteeseen.
    Paina VALIK (MENU) ja valitse vaiheessa 2 Huolto -> Tiedonsiirto -> Raportinsiirto (Service => Data Transfer => Report Trans.).

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6910DW