Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Sulje

MFC-J5945DW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

MFC-J5945DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 19/09/2018 Numero: faq00000481_506

Laitteen muistiin tallennetun faksin tulostaminen

  • Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.
  • Kun faksi on tulostettu, se poistetaan laitteen muistista.
Jos valitset [Faksitallennus], voit tulostaa kaikki faksit muistista.
  1. Paina [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Tulosta viesti].

    Voit myös tulostaa faksit muistista painamalla [Tallenn. faksit] kosketusnäytöllä.

  2. Paina [Kyllä].

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5945DW

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.
Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?
Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.