MFC-J5340DW(E)

MFC-J5340DW(E)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/02/2023 Numero: faq00000230_029

Vaihda muste

Brother-laitteessa on musteen pistelaskuri. Musteen pistelaskuri seuraa automaattisesti kaikkien neljän värikasetin musteen määrää. Kun laite havaitsee, että muste alkaa loppua, laite näyttää viestin. LCD-näytössä näkyy, mikä värikasetti on vaihdettava.

Värikasettien vaihto suoritetaan seuraavasti:

Jos mustetta pääsee silmiisi, huuhtele välittömästi vedellä. Jos et tee mitään, seurauksena voi olla silmien punotusta tai lievä silmätulehdus. Ota yhteyttä lääkäriin, jos ilmenee epätavallisia oireita.

• Suosittelemme käyttämään aitoja Brother-tarvikkeita tasalaatuisen tulostuksen ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Vaikka muut kuin alkuperäiset tarvikkeet eivät aiheuta aina laatuongelmia, jotkin niistä saattavat heikentää tulostuslaatua tai aiheuttaa laitteen toimintahäiriöitä. Brother voi veloittaa laitteen korjauksesta, jos voidaan osoittaa, että muut kuin aidot tarvikkeet ovat aiheuttaneet vaurion, vaikka laitteen takuu olisi vielä voimassa.

• Värilliset värikasetit kuluvat vaikka et tulostaisi väritulosteita.
    > Täältä näet syyn siihen.

HUOM: Ohjeen kuvissa näet yhden tämän sarjan malleista, joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brother-laitteesi.

1. Avaa värikasettikotelon kansi (1).
    Open ink cover
  2. Vapauta nestekidenäytössä mainitun värinen värikasetti painamalla lukon vapautusvipua ja poista värikasetti laitteesta kuvan mukaan.
    Lock Release Lever
    Remove Ink
  3. Avaa nestekidenäytössä mainitun värin uusi värikasettipakkaus ja poista kasetti pakkauksesta.
    • ÄLÄ kosketa värikasetin aluetta joka on merkitty (1). Jos teet niin, laite ei ehkä havaitse värikasettia.
      Ink cartridge Ink cartridge
    • Ravista nopeasti vain mustaa värikasettia vaakasuunnassa 15 kertaa kuvan mukaan ennen sen asettamista laitteeseen.
      Shake
  4. Aseta värikasetti tarrassa olevan nuolen suuntaisesti. Jokaisella värillä on oma oikea paikkansa.
    Ink Label Ink Label
  5. Työnnä varovasti värikasetin takaosaa, jossa lukee "PUSH" (Työnnä), kunnes värikasetti lukittuu paikalleen. Sulje sitten värikasettikotelon kansi.
    PUSH

Laite nollaa musteen pistelaskurin.
    Jos näyttöön tulee ilmoitus että laite ei tunnista kasettia kun asetat uuden värikasetin, katso että se on asetettu oikein ja oikeaan paikkaan. Poista kasetti ja aseta se uudelleen niin että se lukittuu paikalleen.

• ÄLÄ ravista värikasetteja, kun ne on asennettu laitteeseen. Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se heti pois saippualla tai puhdistusaineella.
    • ÄLÄ poista värikasetteja laitteesta, ellei niitä tarvitse vaihtaa; muuten laite ei tiedä jäljellä olevan musteen määrää.
    • ÄLÄ kosketa värikasettien asetuspaikkoja. Mustetta saattaa joutua iholle.
    • Jos värikasetti asennetaan väärään paikkaan ja väriaineiden värit sekoittuvat, nestekidenäyttöön tulee viesti Väärä musteen väri  ("Wrong Ink Color").
      Tarkista, mitkä värikasetit eivät vastaa paikkansa väriä, ja siirrä nämä kasetit oikeille paikoilleen.
    • Käytä avaamattomat värikasetit pakkaukseen merkittyyn käyttöpäivään mennessä.
    • ÄLÄ pura tai avaa värikasettia, koska muste voi valua ulos.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6010DW, MFC-J5340DW(E), MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6955DW, MFC-J6957DW, MFC-J6959DW