MFC-J491DW

MFC-J491DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/12/2021 Numero: faq00000230_021

Vaihda muste

Vaihda mustekasetti seuraavasti:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Avaa värikasetin kansi. Jos yksi tai useampi mustekasetti on vaihdettava, laitteen näytössä (jäljempänä LCD) näkyy Vain mustavalkoinen tulostus tai Vain mustavalkoinen 1-puolinen tulostus tai Vaihda muste.

2. Vapauta nestekidenäytössä mainitun värinen värikasetti painamalla lukon vapautusvipua ja poista kasetti laitteesta kuvan mukaan.
     Lukituksen vapautusvipu
    Poista kasetti

3. Ota nestekidenäytössä mainitun värin värikasettipakkaus ja poista kasetti pakkauksesta.

• ÄLÄ kosketa (1) -merkittyä värikasetin aluetta. Jos teet niin, laite ei ehkä havaitse värikasettia.
      ÄLÄ kosketa
    • Ravista nopeasti vain mustaa värikasettia vaakasuunnassa 15 kertaa kuvatulla tavalla ja aseta se laitteeseen.
      Ravista mustaa mustekasettia

4. Aseta värikasetti tarrassa olevan nuolen suuntaisesti. Jokaisella värillä on oma paikkansa.

Aseta kasetti paikalleen

5. Työnnä varovasti värikasetin takaosaa, jossa lukee "PUSH" (Työnnä), kunnes värikasetti lukittuu paikalleen. Sulje sitten värikasetin kansi.

Jos LCD-näytössä näkyy teksti No Ink Cartridge (Ei kasettia) tai Cannot Detect (Ei tunnista), katso lisätietoja napsauttamalla tätä.
    PAINA -PAINIKETTA

6. Tarkista vaihdetun mustekasetin väri LCD-näytön ohjeiden mukaisesti. Laite nollaa värin pistelaskimen automaattisesti.

• Brother suosittelee ehdottomasti, ettet täytä laitteen mukana toimitettuja värikasetteja uudelleen. Me suosittelemme ehdottomasti myös, että käytät edelleen vain alkuperäisiä Brother-merkkisiä värikasetteja. Mahdollisesti yhteensopimattomien väriaineiden ja/tai värikasettien käyttö tai käytön yritys Brother-laitteessa voi vahingoittaa laitetta ja/tai johtaa epätyydyttävään tulostuslaatuun. Takuu ei kata mitään ongelmia, jotka johtuvat luvattomien kolmannen osapuolen musteiden ja/tai värikasettien käytöstä. Suosittelemme ehdottomasti alkuperäisten Brother-tarvikkeiden käyttöä investointisi suojaamiseksi ja Brother-laitteen suorituskyvyn maksimoimiseksi.
    > Brother Genuine Supplies Information

• Värilliset värikasetit tyhjenevät vaikka et koskaan tulostaisi värikuvia. Katso lisätietoja napsauttamalla tätä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW